Semmie App

Je beleggingen op de voet volgen, meerdere rekeningen openen, storten en opnemen wanneer jij wilt.

Download in de App Store Ontdek het op Google Play

Met de Semmie App heb je altijd en overal je vermogen in eigen hand.

FLOW OBJECT

Volg 24/7 de prestaties van je beleggingen en stort eenvoudig geld op je beleggingsrekening door middel van iDEAL of een automatische incasso. Je bent vrij om te bepalen hoeveel en wanneer je geld stort. Geld opnemen of meerdere rekeningen aanmaken? Geen probleem, je draait zelf aan de knoppen. Wij doen de rest.

Eenvoudig storten

Periodiek inleggen regel je heel gemakkelijk door het instellen van een automatische incasso. Een extra storting doen? Boek dan over via iDEAL naar het iBAN nummer van je Semmie rekening.

Gezamenlijk toegang

Beide rekeninghouders hebben toegang tot een gezamenlijke of kind rekening. Zo kunnen jullie allebei storten, opnemen en de prestaties van de beleggingen volgen.

Magazine over beleggen

Met ons magazine blijf je up-to-date over alles rondom beleggen en financiën. Volg de marktontwikkelingen op de voet en vergroot je kennis over beleggen.

Altijd en overal inzicht in je beleggingen

Vertrouwde webversie

Naast de app kan je uiteraard ook gewoon via onze website je beleggingen inzien, wel zo handig.

Is beleggen ingewikkeld? Niet met Semmie.

Beschermd beleggen

We vinden veiligheid en privacy erg belangrijk. Zo beveilig je de Semmie app met een inlogcode en fingerprint en is het voor de nieuwste telefoons mogelijk om Face ID in te stellen. Daarnaast wordt je geld beschermd. Zo maak je altijd geld over naar je rekening op eigen naam bij onze depotbank (BinckBank). Daarnaast vallen je beleggingen onder de Wet op het giraal effectenverkeer (Wge) en valt je cashgeld onder het depositogarantiestelsel.


“Wat een aanrader is Semmie! Hoge servicegraad, snelle beleggingen en hele duidelijke gestructureerde applicatie.”
Feddrik op 27 december 2019

Meerdere rekeningen

In de Semmie app open je zonder extra kosten meerdere rekeningen. Of het nu om een persoonlijke, gezamenlijke of kindrekening gaat, je ziet ze allemaal in één duidelijk overzicht. Beleg je voor meerdere doelen, zoals een verbouwing of extra pensioen? Geen probleem! Een tweede, derde of vierde rekening is zo geopend. Kies je doel, kies je type en klaar.


“Een goede app om te beginnen met beleggen. Duidelijk en overzichtelijk. Met in de app een magazine met duidelijke artikelen!”
Menno op 4 december 2020

Persoonlijk contact

De app werkt heel gemakkelijk en geeft duidelijk inzicht in de prestaties van je beleggingen. Heb je ergens een vraag over? Dan kun je direct vanuit de app met ons chatten. Geen chatbots, maar persoonlijk met een van onze medewerkers. Binnen 30 seconden reageren wij op je bericht. We zijn iedere dag bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur.


“Bij Semmie weet je waar je aan toe bent. Er wordt belegd in duurzame bedrijven en dit wordt prima uitgelegd en verantwoord.”
Ellen op 14 september 2020

Semmie is er voor iedereen die wil werken aan zijn financiële toekomst.

FLOW OBJECT

Een studie voor je kinderen, een vervroegd pensioen, waar je ook voor belegt, wij geven je de mogelijkheid om dat te doen. De historisch lage spaarrente maakt beleggen voor steeds meer mensen interessant. Door te beleggen bij Semmie kom je op een duurzame manier in financiële actie. Een win-win dus. Beleggen kan meer rendement opleveren, maar kent natuurlijk ook risico's.

Slimme, duurzame beleggingen

De groei van je vermogen hoeft niet ten koste van alles te gaan. Daarom kiezen we voor duurzame aandelen- en obligatiefondsen met een bewezen track record.

Geen verborgen kosten

Bij Semmie betaal je één all-in fee van 0.75% per jaar, exclusief fondskosten. That’s it. Dus geen opzegkosten, performance fee, transactiekosten of andere kosten.

Jouw vermogen in eigen hand

Volg 24/7 de prestaties van je beleggingen en stort eenvoudig geld op je Semmie rekening via iDEAL of automatische incasso. Jij draait aan de knoppen, wij doen de rest.

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.