Semmie App

Je beleggingen op de voet volgen, meerdere rekeningen openen, storten en opnemen wanneer jij wilt.

Download in de App Store Ontdek het op Google Play

Met de Semmie App heb je altijd en overal je vermogen in eigen hand.

FLOW OBJECT

Volg 24/7 de prestaties van je beleggingen en stort eenvoudig geld op je beleggingsrekening door middel van iDEAL of een automatische incasso. Je bent vrij om te bepalen hoeveel en wanneer je geld stort. Geld opnemen of meerdere rekeningen aanmaken? Geen probleem, je draait zelf aan de knoppen. Wij doen de rest.

Eenvoudig storten

Periodiek inleggen regel je heel gemakkelijk door het instellen van een automatische incasso. Een extra storting doen? Boek dan over via iDEAL naar je Semmie rekening.

Gezamenlijk toegang

Beide rekeninghouders hebben toegang tot een gezamenlijke of kind rekening. Zo kunnen jullie allebei storten, opnemen en de prestaties van de beleggingen volgen.

Magazine over beleggen

Met ons magazine blijf je up-to-date over alles rondom beleggen en financiën. Volg de marktontwikkelingen op de voet en vergroot je kennis over beleggen.

Altijd en overal inzicht in je beleggingen

Vertrouwde webversie

Naast de app kan je uiteraard ook gewoon via onze website je beleggingen inzien, wel zo handig.

Is beleggen ingewikkeld? Niet met Semmie.

Beschermd beleggen

We vinden veiligheid en privacy erg belangrijk. Zo beveilig je de Semmie app met een inlogcode en fingerprint en is het voor de meeste telefoons mogelijk om Face ID in te stellen. Daarnaast worden jouw beleggingen gescheiden van het vermogen van Semmie en is het beleggerscompensatiestelsel van toepassing.


“Wat een aanrader is Semmie! Hoge servicegraad, snelle beleggingen en hele duidelijke gestructureerde applicatie.”
Feddrik op 27 december 2019

Meerdere rekeningen

In de Semmie app open je zonder extra kosten meerdere rekeningen. Of het nu om een persoonlijke, gezamenlijke of kindrekening gaat, je ziet ze allemaal in één duidelijk overzicht. Beleg je voor meerdere doelen, zoals een verbouwing of extra pensioen? Geen probleem! Een tweede, derde of vierde rekening is zo geopend. Kies je doel, kies je type en klaar.


“Een goede app om te beginnen met beleggen. Duidelijk en overzichtelijk. Met in de app een magazine met duidelijke artikelen!”
Menno op 4 december 2020

Persoonlijk contact

De app werkt heel gemakkelijk en geeft duidelijk inzicht in de prestaties van je beleggingen. Heb je ergens een vraag over? Dan kun je direct vanuit de app met ons chatten. Geen chatbots, maar persoonlijk met een van onze medewerkers. Binnen 30 seconden reageren wij op je bericht. We zijn iedere dag bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur.


“Bij Semmie weet je waar je aan toe bent. Er wordt belegd in duurzame bedrijven en dit wordt prima uitgelegd en verantwoord.”
Ellen op 14 september 2020