Zo werkt Semmie

Bij Semmie open je binnen 5 minuten online een rekening. Vervolgens beleggen wij je inleg. In een professionele beleggingsportefeuille met duurzame fondsen.

Beleggen met Semmie
Beleggen met Semmie

Eén modelportefeuille, drie smaken

We hanteren één modelportefeuille in drie verschillende smaken. Op basis van jouw wensen en verwachtingen krijg je van ons een persoonlijk profiel. Maar als je wilt, pas je het eenvoudig zelf aan.

Minder risico

Een behouden rendement en risico. Het streefrendement is 3,9% gemiddeld per jaar. De beleggingen bestaan circa 70% uit obligaties en 30% in aandelen. Semmie neemt minder risico.

Aandelen Noord-Amerika
9%
Aandelen Europa
16%
Aandelen Pacific
4%
Aandelen Emerging Markets
7%
Obligaties Lang
26%
Obligaties kort
39%

Gemiddeld risico

Een gebalanceerd rendement en risico. Het streefrendement is 4,6% gemiddeld per jaar. De beleggingen bestaan circa 50% uit obligaties en 50% in aandelen. Semmie neemt gemiddeld risico.

Aandelen Noord-Amerika
13%
Aandelen Europa
25%
Aandelen Pacific
7%
Aandelen Emerging Markets
10%
Obligaties Lang
18%
Obligaties kort
27%

Meer risico

Een hoger rendement en risico. Het streefrendement is 5,3% gemiddeld per jaar. De beleggingen bestaan circa 30% uit obligaties en 70% in aandelen. Semmie neemt meer risico.

Aandelen Noord-Amerika
18%
Aandelen Europa
33%
Aandelen Pacific
9%
Aandelen Emerging Markets
14%
Obligaties Lang
10%
Obligaties kort
15%

Periodiek beleggen

Bij Semmie hebben we geen glazen bol. Door periodiek te beleggen is het beste moment om "in te stappen" niet meer van belang. We beleggen voor de lange termijn.

De waan van de dag laten we aan ons voorbij gaan, maar dat betekent niet dat we achterover leunen. Iedere dag monitoren we onze beleggingen en elke twee weken doen we aanpassingen waar nodig.Brede spreiding

We beleggen je geld met een brede spreiding in duurzame aandelen- en obligatiefondsen. Zo zijn jouw beleggingen nooit afhankelijk van één bedrijf of één sector.

Onze beleggingen in detail
Kosten

Geen verborgen kosten,
maar één duidelijke fee

Semmie rekent een fee van 0,9% per jaar, exclusief 0,24% fondskosten. That’s it. Dus geen minimum bedragen, geen opzegkosten, geen performance fee, geen transactiekosten en geen kosten voor storten of onttrekken.

Wat levert het op?
Semmie kosten
Vrijheid

Jij bepaalt waarvoor je belegt. Wij doen de rest.

Waar je ook voor belegt wij geven je de mogelijkheid om dat te doen. Maak eenvoudig meerdere potjes aan voor verschillende doeleinden. Het kost niets extra.

27%

Gezamenlijke rekening

Verbouwing 👷
30%

Persoonlijke rekening

Aanvulling pensioen 👑
17%

kind rekening

Luna ❤️
30%

Persoonlijke rekening

Aanvulling pensioen 👑
Dashboard

Regel het zelf, online

Via je dashboard volg je 24/7 de prestaties van je beleggingen en stort je eenvoudig geld op je Semmie rekening via iDEAL of automatische incasso. Je bent vrij om te bepalen hoeveel en wanneer je geld stort. Geld opnemen of stoppen? Geen probleem, het is jouw geld!

  • Stuur betaalverzoekjes
  • Semmie Boosters
  • Live chat
Ontdek het dashboard
Wat levert het op

Het rendement bij Semmie

Bekijk ons historisch rendement. Benieuwd wat Semmie voor jou kan betekenen? Onze handige tool laat zien wat beleggen op basis van jouw persoonlijke wensen kan opleveren.

Bekijk het rendement
Veiligheid

Beschermd beleggen

Semmie valt onder regulering van de AFM en DNB. Jouw geld blijft van jou. Je rekening wordt aangehouden bij BinckBank en staat op eigen naam ongeacht wat er gebeurt met Semmie. De rekening is te allen tijde beschermd onder het depositogarantiestelsel. Dat is beleggen met een veilig gevoel.

Veilig beleggen
Bij Semmie beleg je met een veilig gevoel

Probeer Semmie uit

Je opent in 5 minuten online een rekening en vanaf €50 kun je ons al uitproberen. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

Nu starten
Risicoloos beleggen bestaat niet.
Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

© Semmie 2019. Kamer van Koophandel nummer 30226925. Wij zijn te vinden op Generaal Vetterstraat 75C, 1059 BT, Amsterdam.