Beleggen voor je kind

Open eenvoudig een beleggingsrekening voor je kind. Een rijbewijs, een studie, een eigen huis? Het gaat sneller dan je denkt. Begin daarom nu met beleggen voor de toekomst van je kleine.

Investeer in hun toekomst

Je zet graag wat geld opzij voor je kind. Want voor je het weet is zij of hij klaar voor een scooter. Of voor een opleiding. Wat de toekomst ook gaat brengen: Bouw vanaf nu stap voor stap een mooi bedrag op met Semmie.

Slimme, duurzame beleggingen

De groei van je vermogen hoeft niet ten koste van alles te gaan. Daarom kiezen we voor duurzame aandelen- en obligatiefondsen met een bewezen track record.

Geen verborgen kosten

Als online vermogensbeheerder rekenen wij een beheerfee van 0,7%, exclusief 0,24% fondskosten. That’s it.

Jouw vermogen in eigen hand

Volg 24/7 de prestaties van je beleggingen en stort eenvoudig geld op je Semmie rekening via iDEAL of automatische incasso. Jij draait aan de knoppen, wij doen de rest.

Investeren in de toekomst van je kleine op een positieve manier

Beleggen voor je kind kan al vanaf €50. Door te beleggen bij Semmie kom je op een duurzame manier in financiële actie. Een win-win dus. Beleggen kan meer rendement opleveren, maar kent natuurlijk ook risico's.

Op naam van je Kind

Een kinderrekening bij Semmie open je op naam van je kind. Je kind is de officiële rekeninghouder van de rekening en we voegen jou en eventueel je partner toe als wettelijk vertegenwoordiger(s). Jij hebt de controle over de rekening totdat je kind 18 jaar is. Is je kind 18 jaar geworden? Dan krijgt je kind de beschikking over de rekening.

Op eigen naam

Open je de rekening op je eigen naam dan blijft die rekening altijd jouw bezit. Je kan het natuurlijk aan je kind geven wanneer je wilt, maar je kunt het ook altijd nog zelf gebruiken. Op deze manier behoud je altijd zelf de controle over de beleggingsrekening. Een persoonlijke rekening open je vanaf €500.

S

Beleggen met Semmie

Wij beleggen voor jou. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, een duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het

Met de Semmie App heb je altijd en overal je vermogen in eigen hand.

Volg 24/7 de prestaties van je beleggingen en stort eenvoudig geld op je beleggingsrekening door middel van iDEAL of een automatische incasso. Je bent vrij om te bepalen hoeveel en wanneer je geld stort. Geld opnemen of meerdere rekeningen aanmaken? Geen probleem, je draait zelf aan de knoppen. Wij regelen de rest.

Beschermd beleggen

We zetten maximaal in op veiligheid. Je rekening staat op eigen naam bij onze depotbank (BinckBank). Je beleggingen worden beschermt door de Wet op het giraal effectenverkeer (Wge) en je cashgeld middels het depositogarantiestelsel.

Meerdere rekeningen

Maak gemakkelijk meerdere rekeningen aan. Handig als je meerdere doelen hebt, een beleggingsrekening met je partner wilt, of gaat beleggen voor je kleine.

Magazine over beleggen

Met ons magazine blijf je up to date over alles rondom beleggen en financiën. Volg de marktontwikkelingen op de voet en vergroot je kennis over beleggen.

Beleggen voor je kinderen

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Start nu met Semmie

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Open online je beleggingsrekening en start al vanaf €500 met duurzaam beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening Download brochure
Start met beleggen bij Semmie