Semmie nieuws

Semmie krijgt 5 sterren van Vermogensbeheer.nl

Door Thomas van der Lee op 10 september 2021 - leestijd: 3 min
Semmie krijgt 5 sterren van Vermogensbeheer.nl
Semmie nieuws

Semmie is begin deze maand door Vermogensbeheer.nl, een onafhankelijke organisatie die vermogensbeheerders beoordeelt en vergelijkt, beloond met de maximaal haalbare score van 5 sterren. Semmie is onder andere beoordeeld op haar onafhankelijkheid, transparantie, kosten en de organisatie.


Beoordeling door experts

Vermogensbeheer.nl vergelijkt alle grote vermogensbeheerders van Nederland. Zo weten ze wat de specialismen, sterktes en zwaktes van de verschillende partijen zijn. Door vermogensbeheerders met elkaar te vergelijken wil de vergelijkingssite de wereld van vermogensbeheer transparant en vergelijkbaar maken. Op die manier kunnen geïnteresseerden de voor hen beste keuze maken op het gebied van vermogensbeheer.

Elke vermogensbeheerder wordt uitgebreid gescreend waarna er een rapport wordt opgesteld. In dat rapport worden 14 elementen bekeken en beoordeeld, zoals de organisatie, de beleggingsstrategie, de kosten, de communicatie en het nettorendement. Semmie behaalde de perfecte score van 32 uit 32. Een score van 5 sterren is dan ook niet meer dan logisch.

Semmie CEO, Sem van Berkel jr, is verheugd met de beoordeling: “Ik ben trots dat we zo worden beoordeeld. Elke dag weer werken we met ons team van experts aan ons product waarbij we er alles aan doen om de ervaring van onze klanten te optimaliseren. Deze score geeft ons vertrouwen dat we op de goede weg zijn. Maar rusten doen we niet. Er is altijd ruimte voor verbetering. Deze beoordeling motiveert ons om op de ingeslagen weg door te gaan.


"Deze beoordeling motiveert ons om op de ingeslagen weg door te gaan."

Sem van Berkel jr, CEO Semmie


Vermogensbeheer bij Semmie

Semmie is er voor iedereen die serieus aan de slag wil met zijn of haar financiële toekomst. Een studie voor je kinderen, een vervroegd pensioen, waar je ook voor belegt, wij geven je de mogelijkheid om op professionele wijze zelf je vermogen op te bouwen en te beheren.

We begrijpen daarbij dat je niet elke dag de beurs wilt volgen. Of dat je daar de tijd niet voor hebt. Daarom beleg je bij Semmie automatisch voor de lange termijn. Via een profiel dat bij jou past. Je investeert in een goed gespreide, duurzame portefeuille met een bewezen track record. Maar let wel op dat in het verleden behaalde resultaten, geen garantie bieden voor de toekomst.

Thomas van der Lee
Thomas van der Lee

Content Director

Alle blogs van Thomas van der Lee

Thomas verdiept zich graag in ingewikkelde beleggingsmaterie. Door zijn creativiteit kan hij een verhaal altijd op de Semmie-manier overbrengen op de lezer: helder, toegankelijk en to-the-point.

S

Beleggen met Semmie

Wij beleggen voor jou. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het