Semmie nieuws

App update: wat is er nieuw?

Door Esther de Korte op 17 december 2020 - leestijd: 3 min
App update: wat is er nieuw?
Semmie nieuws

In de afgelopen weken hebben we de app niet één, maar 2 keer geüpdatet. In de eerste update zat onze nieuwe vragenlijst om je beleggersprofiel opnieuw vast te stellen. In de tweede update heeft de app een nieuwe uitstraling gekregen. Maar wat de meeste nog niet weten, is dat het vanaf nu ook veel gemakkelijker is om zonder extra kosten voor meerdere doelen te beleggen. Maar dat is niet het enige dat is veranderd. We geven je een overzicht van alle recente veranderingen in de app.


1. Meerdere rekeningen openen, zonder extra kosten

In de nieuwste versie van de app kan je vanaf nu zonder extra kosten gemakkelijk meerdere rekeningen openen om je afzonderlijke doelen te bereiken. Voorheen kon dit niet in de app zelf, en duurde het wat langer. Nu werkt het allemaal veel eenvoudiger. En dat is fijn! Want als je voor verschillende doelen aan het beleggen bent, zoals het opbouwen van extra pensioen of die verbouwing is het ideaal om per doel een aparte rekening te openen. Zo blijf je overzicht houden! Lees er meer over in ons artikel: de 5 voordelen van beleggen met meerdere doelen.


2. De nieuwe vragenlijst voor het beleggersprofiel

Inmiddels heeft bijna iedere belegger bij Semmie ‘m ingevuld: dé nieuwe vragenlijst voor het vaststellen van je beleggersprofiel. We kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om te beleggen volgens het risico dat je wilt en kunt dragen. Dus heb je de vragenlijst nog niet ingevuld? Doe dat dan gauw in de Semmie app.


3. De app heeft een nieuwe uitstraling

De meest zichtbare verandering is natuurlijk de nieuwe uitstraling van Semmie. Een nieuwe stijl, nieuwe kleuren en zelfs een nieuw logo.


4. Push notificaties zijn geïntroduceerd

Geen zorgen, we gaan je niet stalken met berichtjes. We zijn vooral heel blij met deze nieuwe functionaliteit, omdat we je op deze manier sneller kunnen informeren over belangrijke zaken. Zoals wanneer je een Booster hebt verdiend, of wij je storting hebben ontvangen en wanneer inleg is belegd. Je push notificaties kun je aanzetten in de Semmie app onder je account.


5. Tweede rekeninghouders hebben nu ook toegang tot de rekening

Heb je een gezamenlijke rekening of rekening voor je kind? Dan hebben jullie vanaf nu allebei toegang tot de rekening in jullie eigen Semmie omgeving. Jullie beleggingen volgen, storten en opnemen wanneer je wilt. Het is nu voor beide rekeninghouders mogelijk.

Esther de Korte
Esther de Korte

Brand Manager

Alle blogs van Esther de Korte

Esther is bij Semmie dé persoon die het merk laat leven. Met een aanstekelijk enthousiasme heeft ze als missie om ervoor te zorgen dat iedereen Semmie gaat kennen. Daarvoor klimt ze bij tijd en wijle ook zelf in de pen.

S

Beleggen met Semmie

Wij beleggen voor jou. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het