Semmie nieuws

​Bye 2019, Hello 2020!

Door Lodewijk op 03 januari 2020 - leestijd: 3 min
​Bye 2019, Hello 2020!
Semmie nieuws

Wat zijn jouw doelen en goede voornemens voor 2020? Wij hebben zelf weer flink wat ideeën en plannen gemaakt. Maar voordat we die met je delen, staan we graag nog even stil bij het afgelopen jaar.


De hoogtepunten van 2019

In 2019 beleefden we een aantal bijzondere hoogtepunten. Met trots kijken we terug op:

  • De lancering van de app voor iOS en Android
  • Onze eerste landelijke advertentiecampagne voor Semmie Premium
  • Verlaging van onze fee naar 0,7% en voor Premium zelfs naar 0,5%
  • Introductie van de potjes waardoor je meerdere doelen kan instellen
  • Uitbreiding van het Semmie team en kantoor
  • Ons 2-jarig jubileum waarbij we de beurs hebben geopend
  • Duizenden nieuwe Semmie gebruikers
  • Hele mooie reviews; gemiddeld scoren we een 9.3 op Kiyoh en 94% tevredenheid via onze chat


Wat gaan we in 2020 voor jou doen?

Bij Semmie luisteren we zo goed mogelijk naar de wensen en opmerkingen van onze gebruikers en kijken we graag hoe onze dienstverlening nog beter kan. Voor 2020 hebben we weer een mooie actielijst om beleggen nog gemakkelijker en leuker te maken. We geven je graag een korte preview.


Dashboard updates
Heeft je partner ook een Semmie account en wil je hem of haar toevoegen aan een gezamenlijke en/of kind rekening? Aan het einde van dit kwartaal komt een nieuwe update uit waardoor dit mogelijk is. Op simpele wijze koppel je het Semmie account van je partner aan jullie gezamenlijke en/of kind rekening en heeft je partner inzage met zijn eigen account. Ook maken we het nog gemakkelijker om een extra potje te openen. Met een paar klikken heb je een nieuw potje aangemaakt, zonder dat je al je persoonlijke gegevens opnieuw hoeft in te vullen. Wij regelen dit automatisch voor je. Wel zo makkelijk toch?


Semmie Experience Panel
Jouw feedback is voor ons onmisbaar. Vind je het leuk om je gebruikerservaring te delen en je mening over nieuwe ideeën en producten te geven? Binnenkort meer over het Semmie Experience Panel en openen we de inschrijving.


Rondleiding op de beurs
Altijd al eens de beurs in Amsterdam willen bezoeken? In 2020 gaan we op verschillende momenten een beursbezoek organiseren. In een klein groepje word je rondgeleid door een Semmie en krijg je alle ins & outs van de beurs te horen. Ben je geïnteresseerd in een beursbezoek? Laat het ons weten via info@semmie.nl


Tot in 2020!

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij! Heb je nog vragen, stel ze via de chat.


Lodewijk
Lodewijk

Chief Product Officer

Alle blogs van Lodewijk

Lodewijk is co-founder van Semmie en verantwoordelijk voor de 'tech' in 'fintech'. Lodewijk loopt al een tijd mee in de beleggingswereld. Je zult hem dus terug zien komen als auteur bij een breed scala aan onderwerpen.

S

Beleggen met Semmie

Wij beleggen voor jou. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Start nu met Semmie

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Open online je beleggingsrekening en start al vanaf €500 met duurzaam beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening Download brochure
Start met beleggen bij Semmie