Semmie nieuws

Dashboard update: Wat is er nieuw?

08 oktober 2019
Lodewijk
Lodewijk

Chief Product Officer

Alle blogs van Lodewijk
Dashboard update: Wat is er nieuw?
Semmie nieuws

Het is misschien wel de meest gestelde vraag van dit jaar: wanneer komt er een Semmie app? Natuurlijk stond het maken van een app ook bovenaan onze eigen prioriteitenlijst. Het is bijna zover: binnenkort wordt de Semmie app gelanceerd!


Op dit moment leggen we de laatste hand aan de app en testen we alles nog eens extra goed door. Intussen hebben alvast het dashboard aangepast. Wat is er allemaal veranderd?

Beleggingspotjes

Met de komst van beleggingspotjes is het nu gemakkelijker om meerdere Semmie rekeningen onder één account te beheren. Als je één Semmie-rekening hebt, heb je nu ook één Semmie-potje. Heb je meerdere rekeningen dan zie je ze allemaal overzichtelijk in je dashboard terug. Elk potje heeft een eigen beleggingsdoel dat je eenvoudig kan wijzigen. Geef je potje een naam, stel je plan samen en visualiseer je doel met een foto.


Portefeuille informatie

Meer weten over je beleggingen? Selecteer een potje en ga naar portefeuille. Hier vind je alle details over je beleggingen en de voortgang.

Documenten

Voorheen ontving je van ons alle berichten en documenten in één inbox waardoor het soms lastig was om te zien welke documenten bij welke rekening hoorden. De documenten hangen nu aan de potjes waar ze betrekking op hebben en komen niet meer terug in je inbox.

Magazine

Nieuw in het dashboard en straks dus ook in de app is het Semmie Magazine. Hierin vind je regelmatig nieuwe blogs met tips over financiële onderwerpen. Ook vind je hier kennisvideo´s over beleggen en houden we je op de hoogte over wat er bij Semmie allemaal gebeurt.

Boosters

De vertrouwde boosters blijven natuurlijk bestaan. Je kunt dus nog steeds geld verdienen door een automatische incasso aan te zetten en vrienden uit te nodigen. Je kan natuurlijk ook nog steeds een review schrijven. Als je meerdere potjes hebt, mag je vanaf nu zelf kiezen aan welk potje je de booster toekent.

Gebruikersinstellingen

Je instellingen hebben we gegroepeerd op één centrale plek. Klik op je gebruikersicoon om het instellingen menu te openen. Hier kan je bijvoorbeeld je gegevens aanpassen, je beleggingsprofiel inzien en je wachtwoord opnieuw instellen.

Heb je vragen over de Semmie app of het nieuwe dashboard? Stel ze gerust via de chat! Het Semmie team staat 7 dagen per week van 08.00 tot 22.00 uur voor je klaar.
Ook interessant voor jou?

S

Beleggen met Semmie

Wij beleggen voor jou. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Start nu met Semmie

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Open online je beleggingsrekening en start al vanaf €500 met duurzaam beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening Download brochure
Start met beleggen bij Semmie