Esther de Korte
Esther de Korte

Brand Manager

Alle blogs van Esther de Korte
De limiet van de automatische incasso is verhoogd naar €1.000
Semmie nieuws

Dat we bij Semmie voorstander zijn van gespreid inleggen zal geen verrassing meer zijn. Gelukkig zijn de meeste van onze beleggers het met ons eens. Zo heeft bijna 60% zijn of haar automatische incasso aanstaan. Inmiddels is de limiet van de automatische incasso verhoogt van €250 naar €1.000. Mocht je maandelijks meer geld overhouden en daarom je limiet willen verhogen: regel het eenvoudig in de Semmie app.


Hoe verhoog je je automatische incasso?

  1. Ga naar automatische incasso op je dashboard van de betreffende rekening
  2. Pas het bedrag aan
  3. Bevestig je wijzigingAlle automatische incasso’s zijn zichtbaar

Heb je een gezamenlijke en/of kind-rekening? Dan zie je tegenwoordig alle automatische incasso’s die ingesteld zijn op de rekening. Dus ook de incasso die is ingesteld door je partner. De incasso van je partner kan je uiteraard niet wijzigen.


Nog geen automatische incasso? Dit zijn de voordelen

Met een automatische incasso leg je periodiek een bedrag in dat wij voor je beleggen. Door het instellen van een incasso vergeet je niet om in te leggen en op schema te blijven met je beleggingsdoel. Maar het grootste voordeel van een automatische incasso is vooral het feit dat je kiest om periodiek in te leggen. Op de beurs hebben we nu eenmaal te maken met beursschommelingen. Spreid je je inleg dan koop je soms je aandelen wat duurder en soms wat goedkoper. Zo krijg je een mooi gespreide gemiddelde aankoopprijs. Ook hoef je niet de beurs te volgen, op zoek naar het ideale moment om beleggingen aan te kopen. Met een periodieke inleg bouw je stap voor stap een mooi bedrag op. Meer weten? Lees ons blog over periodiek beleggen


Ook interessant voor jou?

S

Beleggen met Semmie

Wij beleggen voor jou. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Start nu met Semmie

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Open online je beleggingsrekening en start al vanaf €500 met duurzaam beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening Download brochure
Start met beleggen bij Semmie