Semmie nieuws

De limiet van de automatische incasso is verhoogd naar €2.500

Door Thomas van der Lee op 12 november 2021 - leestijd: 2 min
De limiet van de automatische incasso is verhoogd naar €2.500
Semmie nieuws

Dat we bij Semmie voorstander zijn van gespreid inleggen zal geen verrassing meer zijn. Gelukkig zijn de meeste van onze beleggers het met ons eens. Zo heeft bijna 60% zijn of haar automatische incasso aanstaan. Inmiddels is de limiet van de automatische incasso verhoogt van €1.000 naar €2.500. Mocht je maandelijks meer geld overhouden en daarom je limiet willen verhogen: regel het eenvoudig in de Semmie app.


Hoe verhoog je je automatische incasso?

  1. Ga naar automatische incasso op je dashboard van de betreffende rekening
  2. Pas het bedrag aan
  3. Bevestig je wijzigingAlle automatische incasso’s zijn zichtbaar

Heb je een gezamenlijke en/of kind-rekening? Dan zie je tegenwoordig alle automatische incasso’s die ingesteld zijn op de rekening. Dus ook de incasso die is ingesteld door je partner. De incasso van je partner kan je uiteraard niet wijzigen.


Nog geen automatische incasso? Dit zijn de voordelen

Met een automatische incasso leg je periodiek een bedrag in dat wij voor je beleggen. Door het instellen van een incasso vergeet je niet om in te leggen en op schema te blijven met je beleggingsdoel. Maar het grootste voordeel van een automatische incasso is vooral het feit dat je kiest om periodiek in te leggen. Op de beurs hebben we nu eenmaal te maken met beursschommelingen. Spreid je je inleg dan koop je soms je aandelen wat duurder en soms wat goedkoper. Zo krijg je een mooi gespreide gemiddelde aankoopprijs. Ook hoef je niet de beurs te volgen, op zoek naar het ideale moment om beleggingen aan te kopen. Met een periodieke inleg bouw je stap voor stap een mooi bedrag op. Meer weten? Lees ons blog over periodiek beleggen.

Thomas van der Lee
Thomas van der Lee

Content Director

Alle blogs van Thomas van der Lee

Thomas verdiept zich graag in ingewikkelde beleggingsmaterie. Door zijn creativiteit kan hij een verhaal altijd op de Semmie-manier overbrengen op de lezer: helder, toegankelijk en to-the-point.

S

Beleggen met Semmie

Wij beleggen voor jou. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het