Semmie nieuws

De Semmie app komt eraan!

03 oktober 2019
Myra Schaaf
Myra Schaaf

Marketing Manager

Alle blogs van Myra Schaaf
Semmie nieuws

Het is de grootste wens van onze klanten en daarmee natuurlijk ook van onszelf: een Semmie app. Het moment is nu echt bijna daar: als alles voorspoedig verloopt, gaan we deze maand nog live!

Wij kunnen niet wachten om het eindresultaat te laten zien. Daarom kun je in het filmpje hierboven alvast een klein tipje van de sluier bekijken.

Nieuwe stijl, nieuw dashboard
Ook je dashboard ziet er binnenkort anders uit. Vanaf volgende week heeft die een nieuwe indeling. Zo sluit je dashboard straks precies aan bij de app. Door de nieuwe opzet kun je o.a. gemakkelijker potjes toevoegen voor nieuwe beleggingsdoelen. Details hierover delen we begin volgende week in het magazine en per mail.

Beleggen met Semmie

Semmie maakt beleggen makkelijk

Wij regelen het beleggingsgebeuren voor je. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het?

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

Investeer in jouw toekomst

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Binnen 5 minuten open je een beleggingsrekening en vanaf €500 start je al met beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening
Start met beleggen bij Semmie