Semmie nieuws

De Semmie app komt eraan!

03 oktober 2019
Myra Schaaf
Myra Schaaf

Marketing Manager

Alle blogs van Myra Schaaf
Semmie nieuws

Het is de grootste wens van onze klanten en daarmee natuurlijk ook van onszelf: een Semmie app. Het moment is nu echt bijna daar: als alles voorspoedig verloopt, gaan we deze maand nog live!

Wij kunnen niet wachten om het eindresultaat te laten zien. Daarom kun je in het filmpje hierboven alvast een klein tipje van de sluier bekijken.

Nieuwe stijl, nieuw dashboard
Ook je dashboard ziet er binnenkort anders uit. Vanaf volgende week heeft die een nieuwe indeling. Zo sluit je dashboard straks precies aan bij de app. Door de nieuwe opzet kun je o.a. gemakkelijker potjes toevoegen voor nieuwe beleggingsdoelen. Details hierover delen we begin volgende week in het magazine en per mail.

Beleggen met Semmie

Semmie maakt beleggen makkelijk

Wij regelen het beleggingsgebeuren voor je. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het?

Ook interessant voor jou?

Probeer Semmie uit

Je opent in 5 minuten online een rekening en vanaf €50 kun je ons al uitproberen. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

Nu starten
Risicoloos beleggen bestaat niet.
Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

© Semmie 2019. Kamer van Koophandel nummer 30226925. Wij zijn te vinden op Generaal Vetterstraat 75C, 1059 BT, Amsterdam.