Semmie nieuws

De Semmie social campagne is gelanceerd!

05 april 2019
Myra Schaaf
Myra Schaaf

Marketing Manager

Alle blogs van Myra Schaaf
De Semmie social campagne is gelanceerd!
Semmie nieuws

Maandag 1 april was een spannend dag bij Semmie. En nee, niet omdat we elkaar allemaal in de maling wilden nemen. Na maanden voorbereiding ging deze week eindelijk onze branding campagne op Facebook en Instagram van start!


Sem in de hoofdol

Om een unieke campagne te maken, hebben we nauw samengewerkt met “heartvertising agency” Kokoro. Uiteindelijk hebben we 5 toffe video’s opgenomen. In eerste instantie voor social media, maar later dit jaar ook op TV! In de hoofdrol? Onze eigen Sem jr., die zich uit mocht leven op de set. Niet zonder gevaar, want er werd o.a. gewerkt met een vlammenwerper en een grote moker! 😱


Vooroordelen over beleggen

Met elk van de 5 video’s ontkrachten we een vooroordeel over beleggen. Want om te kunnen beleggen hoef je helemaal niet veel geld of tijd te hebben. Ook veel kennis van beleggen is niet nodig. Semmie heeft alle kennis in huis en doet het werk voor jou. En bij Semmie staat je geld niet achter slot en grendel. Je kunt opnemen wanneer je maar wilt.


Complimentjes

Wij zijn natuurlijk super trots op Semmie. Maar het is extra leuk als anderen ook enthousiast zijn. Zoals in dit artikel op Marketing Tribune. Gaaf, toch?

Heb je de video’s nog niet voorbij zien komen op social media? Dan kun je ze bekijken op onze campagnepagina of op ons Youtube kanaal. Complimentjes of opbouwende kritiek is altijd welkom en mag je sturen naar info@semmie.nl, of delen via de chat.

Beleggen met Semmie

Semmie maakt beleggen makkelijk

Wij regelen het beleggingsgebeuren voor je. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het?

Ook interessant voor jou?

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

Investeer in jouw toekomst

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Binnen 5 minuten open je een beleggingsrekening en vanaf €500 start je al met beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening
Start met beleggen bij Semmie