Semmie nieuws

De Semmie social campagne is gelanceerd!

05 april 2019
Myra Schaaf
Myra Schaaf

Marketing Manager

Alle blogs van Myra Schaaf
De Semmie social campagne is gelanceerd!
Semmie nieuws

Maandag 1 april was een spannend dag bij Semmie. En nee, niet omdat we elkaar allemaal in de maling wilden nemen. Na maanden voorbereiding ging deze week eindelijk onze branding campagne op Facebook en Instagram van start!


Sem in de hoofdol

Om een unieke campagne te maken, hebben we nauw samengewerkt met “heartvertising agency” Kokoro. Uiteindelijk hebben we 5 toffe video’s opgenomen. In eerste instantie voor social media, maar later dit jaar ook op TV! In de hoofdrol? Onze eigen Sem jr., die zich uit mocht leven op de set. Niet zonder gevaar, want er werd o.a. gewerkt met een vlammenwerper en een grote moker! 😱


Vooroordelen over beleggen

Met elk van de 5 video’s ontkrachten we een vooroordeel over beleggen. Want om te kunnen beleggen hoef je helemaal niet veel geld of tijd te hebben. Ook veel kennis van beleggen is niet nodig. Semmie heeft alle kennis in huis en doet het werk voor jou. En bij Semmie staat je geld niet achter slot en grendel. Je kunt opnemen wanneer je maar wilt.


Complimentjes

Wij zijn natuurlijk super trots op Semmie. Maar het is extra leuk als anderen ook enthousiast zijn. Zoals in dit artikel op Marketing Tribune. Gaaf, toch?

Heb je de video’s nog niet voorbij zien komen op social media? Dan kun je ze bekijken op onze campagnepagina of op ons Youtube kanaal. Complimentjes of opbouwende kritiek is altijd welkom en mag je sturen naar info@semmie.nl, of delen via de chat.

Beleggen met Semmie

Semmie maakt beleggen makkelijk

Wij regelen het beleggingsgebeuren voor je. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het?

Start nu met beleggen

Je opent in 5 minuten online een rekening. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

Basic

Vanaf €50

Alles om professioneel te beleggen


  • Duurzame beleggingsportefeuille
  • 0,7% fee per jaar (+0,24% fondskosten)
  • Automatische rebalancing
  • Dividend herinvestering
  • Dagelijks bereikbaar tot 22.00
Nu starten
Meer informatie
Premium

€25.000+

Nog meer service voor minder fee


  • Alle Basic features
  • 0,5% fee per jaar (+0,24% fondskosten)
  • Eigen contactpersoon
Nu starten
Meer informatie
Risicoloos beleggen bestaat niet.
Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

© Semmie 2019. Kamer van Koophandel nummer 30226925. Wij zijn te vinden op Generaal Vetterstraat 75C, 1059 BT, Amsterdam.