Semmie in de spotlight

Een verhaal vangen in één beeld

Door Esther de Korte op 23 september 2021 - leestijd: 3 min
Een verhaal vangen in één beeld
Semmie in de spotlight

Een verhaal vangen in één beeld. Dat is wat onze designer Dylan het liefste doet. Je hebt zijn illustraties vast wel eens gezien in ons Magazine en onze nieuwsbrieven. Dankzij zijn vaardigheden en creativiteit zorgt hij voor de unieke uitstraling van Semmie.

“Duurzaamheid is een belangrijke reden dat ik ben gaan werken bij Semmie. Het klimaat verandert, dat kunnen we niet ontkennen. Het is belangrijk dat we ons daarin verdiepen en dat de generaties na ons nog een prettig leven op deze aardbol hebben. Dat is iets om bij stil te blijven staan. Ik hou zelf ook ontzettend van de natuur. Voor mijn werk zit ik veel achter de computer, dus zoek ik bewust de afwisseling op. Of dat nu even een frisse neus halen in het park is of een rondje planten.”


Rondje planten?

“Haha, ja planten verzorgen geeft mij rust. In mijn hoofd zitten altijd 100 ideeën en zeker als ik het druk heb dan vind ik het fijn om even een rondje planten te doen. Ik heb er thuis echt heel veel staan, en dan kijk ik even bij ze. Hebben ze geen water nodig, zitten er geen beestjes in? Ik doe dat op kantoor trouwens ook. Dan heb ik daarna weer de focus om mooie dingen te maken.”Liever beeld, dan taal

“Op de middelbare school wist ik al dat ik iets met vormgeving wilde doen. Ik was niet zo goed in Nederlands, en was als kind altijd al aan het tekenen. Toen ik op het grafisch lyceum studeerde gaf die omgeving me ook echt positieve energie. Het is zo gaaf om wat je in je fantasie ziet dan op beeld te krijgen. En helemaal als dat beeld een verhaal vertelt. Bij Semmie heb ik geleerd dat je niet teveel moet willen vertellen, maar dat juist het hebben van één duidelijke boodschap beter is.”


Mijn plekje gevonden

“Na mijn studie heb ik wel even moeten zoeken voordat ik op een plek werkte waar ik me thuis voel. Met veel collega’s heb ik ook echt een goede band. Zo kan ik bijvoorbeeld met Vincent, onze Art Director heel goed samenwerken en sparren. Dat is echt fijn. Je merkt gewoon dat je hier mag zijn wie je bent en dat er een open cultuur is. Ik ervaar hier een echt familiegevoel. Daarnaast kan ik me hier ook blijven ontwikkelen en leer ik veel bij.”


Trots op Semmie

“Iedereen zit hier met 100% focus op het beter maken van Semmie. Je werkt met z’n allen aan één organisatie en merkt gewoon dat ieders hart ook bij Semmie ligt. Ik vind het tof dat ik daar onderdeel van ben en meewerk aan de uitstraling van het bedrijf. Als je straks een paar jaar verder bent lijkt het me heel mooi dat je terug kan kijken op de dingen waar je aan hebt bijgedragen.”


Werken bij Semmie

Wil jij ook onderdeel worden van het Semmie Team? Bekijk dan onze vacatures, er staan er namelijk diverse open.

Esther de Korte
Esther de Korte

Brand Manager

Alle blogs van Esther de Korte

Esther is bij Semmie dé persoon die het merk laat leven. Met een aanstekelijk enthousiasme heeft ze als missie om ervoor te zorgen dat iedereen Semmie gaat kennen. Daarvoor klimt ze bij tijd en wijle ook zelf in de pen.

Ook interessant voor jou?

Kennis geeft vertrouwen
Semmie in de spotlight
Kennis geeft vertrouwen
Alleen een écht merk leeft
Semmie in de spotlight
Alleen een écht merk leeft
S

Beleggen met Semmie

Wij beleggen voor jou. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het