Coco
Coco

PR & Marketing

Alle blogs van Coco
Beleggen

Als je een rekening opent bij Semmie, moet je een beleggingsdoel invullen. Dit kan natuurlijk van alles zijn. Onze klanten beleggen bijvoorbeeld voor een elektrische fiets, een zwembad vol 50’jes (ja echt), een verbouwing, een nieuwe auto of een wereldreis. Je kunt natuurlijk ook gewoon voor je pensioen beleggen. Maar hoe kun je dit doel nou sneller bereiken?

Laten we een wereldreis als voorbeeld nemen. Als je een half jaar op wereldreis wilt, kost dit je al snel €6.000. Hoe kun je er nou voor zorgen dat je zo snel mogelijk die reis kunt gaan maken?


Even rekenen

We geven je een rekenvoorbeeld, gebaseerd op de rekentool die je zelf ook in kunt vullen. We moeten er wel bij zeggen dat in het verleden behaalde resultaten natuurlijk geen garantie bieden voor de toekomst. De opbrengst van je beleggingen kan lager uitvallen. Maar natuurlijk ook hoger!

Goed, even terug naar het voorbeeld. Als je €50 inlegt per maand bij een gemiddeld risicoprofiel, betekent dit dat je over 9 jaar waarschijnlijk weg kunt. Maar als het je lukt om nog eens €50 extra per maand in te leggen, kun je waarschijnlijk al na 5 jaar die mooie wereldreis maken.


Alleen inleggen als je het niet direct nodig hebt

We kunnen natuurlijk niet in je portemonnee kijken. Je moet ook alleen wat extra inleggen als je hier financieel de ruimte voor hebt. Maar als je dus wat meer inlegt per maand, kun je een stuk sneller die mooie reis maken! Met een cocktail in je hand. Op het strand. In de zon. Wij zijn niet jaloers.. 😉

Beleggen met Semmie

Semmie maakt beleggen makkelijk

Wij regelen het beleggingsgebeuren voor je. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het?

Start nu met beleggen

Je opent in 5 minuten online een rekening. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

Basic

Vanaf €50

Alles om professioneel te beleggen


  • Duurzame beleggingsportefeuille
  • 0,7% fee per jaar (+0,24% fondskosten)
  • Automatische rebalancing
  • Dividend herinvestering
  • Dagelijks bereikbaar tot 22.00
Nu starten
Meer informatie
Premium

€25.000+

Nog meer service voor minder fee


  • Alle Basic features
  • 0,5% fee per jaar (+0,24% fondskosten)
  • Eigen contactpersoon
Nu starten
Meer informatie
Risicoloos beleggen bestaat niet.
Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

© Semmie 2019. Kamer van Koophandel nummer 30226925. Wij zijn te vinden op Generaal Vetterstraat 75C, 1059 BT, Amsterdam.