Lodewijk
Lodewijk

Chief Product Officer

Alle blogs van Lodewijk
Beleggen

Als je een rekening opent bij Semmie, moet je een beleggingsdoel invullen. Dit kan natuurlijk van alles zijn. Onze klanten beleggen bijvoorbeeld voor een elektrische fiets, een zwembad vol 50’jes (ja echt), een verbouwing, een nieuwe auto of een wereldreis. Je kunt natuurlijk ook gewoon voor je pensioen beleggen. Maar hoe kun je dit doel nou sneller bereiken?

Laten we een wereldreis als voorbeeld nemen. Als je een half jaar op wereldreis wilt, kost dit je al snel €6.000. Hoe kun je er nou voor zorgen dat je zo snel mogelijk die reis kunt gaan maken?


Even rekenen

We geven je een rekenvoorbeeld, gebaseerd op de rekentool die je zelf ook in kunt vullen. We moeten er wel bij zeggen dat in het verleden behaalde resultaten natuurlijk geen garantie bieden voor de toekomst. De opbrengst van je beleggingen kan lager uitvallen. Maar natuurlijk ook hoger!

Goed, even terug naar het voorbeeld. Als je €50 inlegt per maand bij een gemiddeld beleggersprofiel, betekent dit dat je over 9 jaar waarschijnlijk weg kunt. Maar als het je lukt om nog eens €50 extra per maand in te leggen, kun je waarschijnlijk al na 5 jaar die mooie wereldreis maken.


Alleen inleggen als je het niet direct nodig hebt

We kunnen natuurlijk niet in je portemonnee kijken. Je moet ook alleen wat extra inleggen als je hier financieel de ruimte voor hebt. Maar als je dus wat meer inlegt per maand, kun je een stuk sneller die mooie reis maken! Met een cocktail in je hand. Op het strand. In de zon. Wij zijn niet jaloers.. 😉

Beleggen met Semmie

Semmie maakt beleggen makkelijk

Wij regelen het beleggingsgebeuren voor je. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het?

Ook interessant voor jou?

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

Investeer in jouw toekomst

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Binnen 5 minuten open je een beleggingsrekening en vanaf €500 start je al met beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening
Start met beleggen bij Semmie