Esther de Korte
Esther de Korte

Brand Manager

Alle blogs van Esther de Korte
Invite a Friend en ontvang 3 maanden beleggen zonder beheerfee
Semmie nieuws

Ben jij een tevreden belegger bij Semmie? Vertel het dan aan anderen! Want met iedere vriend die via jou start bij Semmie ontvang je nu 3 maanden beleggen zonder beheerfee. En je vrienden natuurlijk ook.


Per 1 februari hebben we een nieuwe Invite a Friend-actie. Geef je rendement een boost door je vrienden uit te nodigen en te laten starten bij Semmie. Voor iedere vriend die start met beleggen bij Semmie, hoef jij 3 maanden lang geen beheerfee te betalen. Ook je vriend ontvangt 3 maanden beleggen zonder beheerfee.


Hoe werkt het?

In de app en via mijn.semmie.nl vind je de Semmie Boosters. Klik op de Invite a Friend Booster en start met uitnodigen via whats app of kopieer de link voor bijvoorbeeld een e-mail. Je mag zo veel vrienden uitnodigen als je wil. Ze zijn allemaal welkom bij Semmie!


Wat zijn de spelregels?

In onze actievoorwaarden vind je de exacte spelregels. Maar de belangrijkste zijn:

  • De vriend die je aanbrengt moet daadwerkelijk een persoon zijn, een rekening op je eigen naam met een ander e-mailadres werkt dus niet ;)
  • De vriend die je hebt aangebracht is geen bestaande klant van Semmie.


Is 3 maanden beleggen zonder beheerfee hetzelfde als gratis beleggen?

Bijna! We vinden het belangrijk om transparant te zijn, dus willen wel nog even zeggen dat de fondskosten van 0,26% per jaar al in de koers zijn verwerkt. Dit zijn de kosten die de fondshuizen uit onze modelportefeuille rekenen en kunnen wij als Semmie zijnde niet weggeven.


Als ik 100 vrienden uitnodig, beleg ik dan 300 maanden zonder beheerfee?

Daar kunnen we kort over zijn. Ja! Je kan oneindig Boosters verdienen.

Beleggen met Semmie

Semmie maakt beleggen makkelijk

Wij regelen het beleggingsgebeuren voor je. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het?

Ook interessant voor jou?

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

Investeer in jouw toekomst

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Binnen 5 minuten open je een beleggingsrekening en vanaf €500 start je al met beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening
Start met beleggen bij Semmie