Semmie nieuws

Invite a Friend en ontvang 3 maanden beleggen zonder beheerfee

Door Esther de Korte op 25 november 2021 - leestijd: 3 min
Invite a Friend en ontvang 3 maanden beleggen zonder beheerfee
Semmie nieuws

Ben jij een tevreden belegger bij Semmie? Vertel het dan aan anderen! Want met iedere vriend die via jou start bij Semmie ontvang je nu 3 maanden beleggen zonder beheerfee. En je vrienden natuurlijk ook.


Via de Invite a Friend mogelijkheid, kun jij samen met een vriend, vriendin, familielid of andere bekende jullie rendement een boost geven. Dat doe je door je vrienden uit te nodigen en te laten starten bij Semmie. Voor iedere vriend die dankzij jou start met beleggen bij Semmie, ontvang jij 3 maanden lang beleggen zonder beheerfee. Ook je vriend ontvangt 3 maanden beleggen zonder beheerfee.


Hoe werkt het?

In de app en via mijn.semmie.nl vind je de Semmie Boosters onder het kopje 'Boosters'. Klik op de Invite a Friend Booster en start met uitnodigen via whatsapp of kopieer de link voor bijvoorbeeld een e-mail. Je mag zo veel vrienden uitnodigen als je wilt. Iedereen is namelijk welkom bij Semmie.


Wat zijn de spelregels?

In onze aanvullende voorwaarden vind je de exacte spelregels. Maar de belangrijkste zijn:

  • De vriend die je aanbrengt moet daadwerkelijk een persoon zijn, een rekening op je eigen naam met een ander e-mailadres werkt dus niet,
  • De vriend die je hebt aangebracht is geen bestaande klant van Semmie.


Is 3 maanden beleggen zonder beheerfee hetzelfde als gratis beleggen?

Bijna! We vinden het belangrijk om transparant te zijn, dus willen wel nog even zeggen dat er ook nog fondskosten bijkomen. Deze zijn voor de ESG portefeuille 0,17% en voor de Impact portefeuille 0,27% en zijn al in de koers verwerkt. Dit zijn de kosten die de fondshuizen uit onze modelportefeuilles rekenen en kunnen wij als Semmie zijnde niet weggeven.


Als ik 100 vrienden uitnodig, beleg ik dan 300 maanden zonder beheerfee?

Daar kunnen we kort over zijn. Ja! Je kunt oneindig Boosters verdienen.

Esther de Korte
Esther de Korte

Brand Manager

Alle blogs van Esther de Korte

Esther is bij Semmie dé persoon die het merk laat leven. Met een aanstekelijk enthousiasme heeft ze als missie om ervoor te zorgen dat iedereen Semmie gaat kennen. Daarvoor klimt ze bij tijd en wijle ook zelf in de pen.

S

Beleggen met Semmie

Wij beleggen voor jou. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het