Semmie nieuws

​Nu nog makkelijker antwoord op al je vragen

Door Thomas van der Lee op 26 januari 2022 - leestijd: 3 min
​Nu nog makkelijker antwoord op al je vragen
Semmie nieuws

De juiste informatie vinden op het juiste moment is belangrijk. Zeker als je een vraag hebt. Daarom kan je altijd met ons chatten als je een persoonlijk antwoord wilt. Wil je liever even nalezen hoe iets zit, dan kun je terecht op onze website.

Voorheen bij de veelgestelde vragen (F.A.Q.), maar vanaf nu heet deze omgeving Support. We willen namelijk verder gaan dan alleen antwoord geven op je vraag. Het nieuwe design en de verbeterde content zorgen ervoor dat het nu nog gemakkelijker wordt om de informatie te vinden die je nodig hebt.

Daarbovenop hebben we verbeteringen doorgevoerd in het Semmie Magazine. Met enkele vernieuwingen hebben we ervoor gezorgd dat de artikelen en video’s die jij interessant vindt nog makkelijker te bekijken zijn. Daar lees je zo meer over.


Nieuw op de website: Support

Door een nieuwe indeling en nieuw design ben je in staat om sneller alle antwoorden te vinden op de vragen die je hebt. Natuurlijk is hierbij de zoekfunctie niet verdwenen.

De veelgestelde vragen zijn, samen met andere relevante info, onderverdeeld in 8 secties. Van ‘Beleggen bij Semmie’ tot ‘Rendement en kosten’. Per sectie vind je snel het antwoord op al je vragen, word je gewezen op gerelateerde vragen en kan je laten weten of de informatie je heeft geholpen. Zo niet, dan zijn we natuurlijk ook altijd beschikbaar via de chat om je verder te helpen.


Vernieuwd: het Semmie Magazine

We steken bij Semmie veel tijd in het Semmie Magazine. Dat komt omdat we belangrijk vinden dat jij de juiste informatie tot je krijgt en de beste beleggingsbeslissingen kunt maken. Ook houden we je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen in de financiële wereld en leer je onze medewerkers kennen. Daarom is het ook belangrijk dat we de juiste functionaliteit bieden. Achter de schermen hebben we hard gewerkt om vernieuwingen door te voeren, en dat zijn:

  • Een nieuw design. Het Magazine was al geruime tijd in hetzelfde jasje gestoken, waar het uitgegroeid was. Met een fris en modern design is ons Magazine weer helemaal up-to-date.
  • Je kunt nu filteren op de meest populaire onderwerpen. Wil je alles weten over beginnen met beleggen dan klik je op ‘Beleggen 101’, ligt je interesse juist bij financiële onafhankelijkheid? Dan filter je natuurlijk op ‘FIRE’. Daarnaast hebben we alle artikelen voor duurzaam beleggen, het pensioen en personal finance gebundeld.
  • We hebben de laadtijden aanzienlijk verkort, zeker als je meer artikelen wilt laden op de hoofdpagina van het Magazine.
  • De leestijd van ieder artikel is toegevoegd zodat je een betere inschatting kunt maken hoelang je bezig bent met een artikel (of video).
  • Als laatste is het nu makkelijker gemaakt om artikelen te delen. Bij elk artikel vind je de zogenaamde ‘Social buttons’, waardoor je het artikel makkelijk kunt delen via WhatsApp, LinkedIn of Twitter.


Nog vragen?

Wil je meer weten over deze veranderingen of heb je een vraag? Stuur ons dan een berichtje via de chat! We staan 7 dagen per week van 08:00 tot 22:00 uur voor je klaar.

Thomas van der Lee
Thomas van der Lee

Content Director

Alle blogs van Thomas van der Lee

Thomas verdiept zich graag in ingewikkelde beleggingsmaterie. Door zijn creativiteit kan hij een verhaal altijd op de Semmie-manier overbrengen op de lezer: helder, toegankelijk en to-the-point.

S

Beleggen met Semmie

Wij beleggen voor jou. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het