Semmie nieuws

Nieuw bij Semmie: automatische incasso, om periodiek in te leggen

Door Lodewijk op 19 juli 2018 - leestijd: 4 min
Nieuw bij Semmie: automatische incasso, om periodiek in te leggen
Semmie nieuws

Vanaf nu kun je bij Semmie een automatische incasso instellen. Zo is periodiek beleggen nog veel eenvoudiger. Is dat goed nieuws? Zeker: je kunt nu echt beleggen op cruise control.


Zo werkt het

Met een automatische incasso leg je iedere maand of ieder kwartaal een vast bedrag in. Zo hoef je nooit meer na te denken over het ideale instapmoment. Wij schrijven aan het eind van de maand of het kwartaal een vast bedrag af. En beleggen dat bedrag voor je.

Automatische incasso instellen? Ga naar ‘Storten’ in je Semmie dashboard en bepaal zelf welk bedrag je iedere maand wil inleggen. Om de incasso te bevestigen moet je eenmalig €0,01 overmaken. Dit doe je eenvoudig met de iDEAL-knop in je dashboard.

Kies nu je periodieke inleg in je Dashboard


Nu met 3 maanden gratis beleggen

Iedere klant die kiest voor een automatische incasso, betaalt 3 maanden lang geen kosten aan Semmie. Het enige wat je hoeft te doen is je automatische incasso instellen in je dashboard. Wij zorgen dat vervolgens dat je 3 maanden lang geen beheerkosten betaalt. Wie zei er dat beleggen niet leuker kon worden?

Waarom periodiek inleggen – per maand of kwartaal?

Weet jij wat het beste moment is om beleggingen aan te kopen? Vandaag? Volgende maand? Het eerlijke antwoord: niemand weet het precies. Want niemand heeft een glazen bol. Ook Semmie niet.

Beleg je voor de langere termijn, dan wil je periodiek inleggen: iedere maand of ieder kwartaal een beetje. Zo heb je minder last van koersschommelingen. Ook hoef je niet de beurs te volgen, op zoek naar het ideale moment om beleggingen aan te kopen. Met een periodieke inleg bouw je stap voor stap een mooi bedrag op.


Lees ook ons blog over Periodiek beleggen

Lodewijk
Lodewijk

Chief Product Officer

Alle blogs van Lodewijk

Lodewijk is co-founder van Semmie en verantwoordelijk voor de 'tech' in 'fintech'. Lodewijk loopt al een tijd mee in de beleggingswereld. Je zult hem dus terug zien komen als auteur bij een breed scala aan onderwerpen.

S

Beleggen met Semmie

Wij beleggen voor jou. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.