Bas Arts
Bas Arts

Vermogens-en relatiebeheer

Alle blogs van Bas Arts
Semmie nieuws

Op de portefeuille-pagina in je dashboard hebben we de lay-out veranderd waardoor het nog duidelijker is geworden wat de behaalde resultaten zijn.


In je dashboard kan je nu naast de opbouw van je portefeuille ook meer informatie vinden over de fondsen waarin je belegt.

Ieder fonds in je portefeuille heeft een zogenaamde ‘Fondskaart’ gekregen. Deze vind je door op de naam van het fonds in het dashboard te klikken.

Nu kan je in grafiek- en tabelvorm in één oogopslag zien hoe elk fonds sinds de start heeft gepresteerd. Rechtsboven kan je kiezen of je de prestaties wilt zien sinds de start van het fonds (STD) of sinds het begin van dit jaar (YTD).

Verder vind je in de fondskaart informatie over de regioverdeling, de sectorverdeling, het fonds zelf en de fondsbeheerder. Neem zelf eens een kijkje en mocht je nog vragen hebben of vind je dat er nog iets mist dan horen we het graag!


Beleggen met Semmie

Semmie maakt beleggen makkelijk

Wij regelen het beleggingsgebeuren voor je. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het?

Ook interessant voor jou?

Probeer Semmie uit

Je opent in 5 minuten online een rekening en vanaf €50 kun je ons al uitproberen. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

Probeer nu
Let op!
Risicoloos beleggen bestaat niet.

© Semmie 2018. Kamer van Koophandel nummer 30226925. Wij zijn te vinden op Generaal Vetterstraat 75C, 1059 BT, Amsterdam.