Lodewijk
Lodewijk

Chief Product Officer

Alle blogs van Lodewijk
Nieuw bij Semmie: Meer inzicht in je portefeuille!
Semmie nieuws

Op de portefeuille-pagina in je dashboard hebben we de lay-out veranderd waardoor het nog duidelijker is geworden wat de behaalde resultaten zijn. In je dashboard kan je nu naast de opbouw van je portefeuille ook meer informatie vinden over de fondsen waarin je belegt.


Fondskaart

Ieder fonds in je portefeuille heeft een zogenaamde ‘Fondskaart’ gekregen. Deze vind je door op de naam van het fonds in het dashboard te klikken.


Prestaties

Nu kan je in grafiek- en tabelvorm in één oogopslag zien hoe elk fonds sinds de start heeft gepresteerd. Rechtsboven kan je kiezen of je de prestaties wilt zien sinds de start van het fonds (STD) of sinds het begin van dit jaar (YTD).


Verdere informatie over de fondsen

Verder vind je in de fondskaart informatie over de regioverdeling, de sectorverdeling, het fonds zelf en de fondsbeheerder.


Vragen?

Neem zelf eens een kijkje op het dashboard! Mocht je nog vragen hebben of vind je dat er nog iets mist, dan horen we het graag! We zijn 7 dagen per week van 8.00 tot 22.00 uur bereikbaar via de chat.

S

Beleggen met Semmie

Wij beleggen voor jou. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Start nu met Semmie

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Open online je beleggingsrekening en start al vanaf €500 met duurzaam beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening Download brochure
Start met beleggen bij Semmie