Semmie nieuws

Semmie wederom genomineerd voor een Cashcow Award

Door Esther de Korte op 03 oktober 2023 - leestijd: 3 min
Semmie wederom genomineerd voor een Cashcow Award
Semmie nieuws

Met trots mogen wij meedelen dat Semmie wederom is genomineerd voor de Cashcow Award in de categorie beste online vermogensbeheerder. Tot 4 november kan er gestemd worden op Cashcow.nl.

Ieder jaar worden de Cashcow Awards uitgereikt aan de beste financiële dienstverleners volgens de consument. De afgelopen maanden hebben particuliere beleggers en masse gestemd op de longlist van financials. Uit alle reacties op het onderzoek heeft Cashcow.nl een top 5 van de aanbieders die de meeste kans maken op een Cashcow Award samengesteld. Per categorie zijn de vijf vaakst genoemde genomineerden geselecteerd, waar Semmie dus tussenzit.


Op een missie

“Wederom genomineerd worden voor een Cashcow Award is een mooie bevestiging dat wij op de goede weg zitten”, reageert CEO en oprichter van Semmie, Sem Jr. van Berkel. “Ons doel is om beleggen voor iedereen toegankelijk te maken, omdat we geloven dat beleggers van alle soorten en maten behoefte hebben aan een online oplossing. Het spreekt voor zich dat we veel tijd en energie steken om ons product zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk te maken.”


Online vermogensbeheer, altijd persoonlijk

“Maar online vermogensbeheer gaat verder dan dat. De kern was, is en blijft persoonlijk contact. Wij vinden het dan ook essentieel dat onze beleggers altijd de mogelijkheid hebben om gewoon even een medewerker te spreken. Daarom is ons team iedere dag bereikbaar via de online chatfunctie. Maar ook bellen of even langskomen om in gesprek te gaan onder het genot van een kop koffie is geen probleem. Onze beleggers praten met echte mensen wanneer zij daar behoefte aan hebben, en regelen online hun zaken wanneer hen dat uitkomt. Dat is, samen met onze focus op lage kosten, goed gespreide modelportefeuilles en transparante informatievoorziening, waar beleggen bij Semmie om draait.”


Stemmen op Semmie

Vind jij ook dat Semmie de award voor beste online vermogensbeheerder moet winnen? Breng dan snel je stem uit op Cashcow.nl.

Esther de Korte
Esther de Korte

Brand Manager

Alle blogs van Esther de Korte

Esther is bij Semmie dé persoon die het merk laat leven. Met een aanstekelijk enthousiasme heeft ze als missie om ervoor te zorgen dat iedereen Semmie gaat kennen. Daarvoor klimt ze bij tijd en wijle ook zelf in de pen.

S

Beleggen met Semmie

Wij beleggen voor jou. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het