Semmie nieuws

Semmie genomineerd voor een Cashcow Award

Door Esther de Korte op 30 september 2022 - leestijd: 3 min
Semmie genomineerd voor een Cashcow Award
Semmie nieuws

Met trots mogen wij meedelen dat Semmie is genomineerd voor een Cashcow Award in de categorie beste online vermogensbeheerder. Tot 29 oktober kan er gestemd worden op Cashcow.nl.

Ieder jaar worden de Cashcow Awards uitgereikt aan de beste financiële dienstverleners volgens de consument. Help jij Semmie winnen? Breng dan snel en eenvoudig je stem uit. Op 4 november worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de BeleggersFair in de Beurs van Berlage.


Op een missie

“De nominatie voor de Cashcow Awards is een mooie bevestiging dat wij op de goede weg zitten”, reageert Sem Jr. van Berkel. “Ons doel is om beleggen voor iedereen toegankelijk te maken, omdat we geloven dat beleggers van alle soorten en maten behoefte hebben aan een online oplossing. Het spreekt voor zich dat we veel tijd en energie steken om ons product zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk te maken.”


Online vermogensbeheer, altijd persoonlijk

“Maar online vermogensbeheer gaat verder dan dat. De kern was, is en blijft persoonlijk contact. Wij vinden het dan ook essentieel dat onze beleggers altijd de mogelijkheid hebben om gewoon even een medewerker te spreken. Daarom is ons team iedere dag bereikbaar via de chat. Even bellen? Geen probleem. Onze beleggers praten met echte mensen wanneer zij daar behoefte aan hebben, en regelen online hun zaken wanneer hen dat uitkomt. Dat is, samen met onze duurzame beleggingen, lage kosten en transparante informatievoorziening waar beleggen bij Semmie om draait.”


Stemmen op Semmie

Vind jij ook dat Semmie de award voor beste online vermogensbeheerder moet winnen? Breng dan snel je stem uit op Cashcow.nl.

Esther de Korte
Esther de Korte

Brand Manager

Alle blogs van Esther de Korte

Esther is bij Semmie dé persoon die het merk laat leven. Met een aanstekelijk enthousiasme heeft ze als missie om ervoor te zorgen dat iedereen Semmie gaat kennen. Daarvoor klimt ze bij tijd en wijle ook zelf in de pen.

S

Beleggen met Semmie

Wij beleggen voor jou. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.