Semmie in de spotlight

Scherp sinds de start

19 november 2021
Esther de Korte
Esther de Korte

Brand Manager

Alle blogs van Esther de Korte
Scherp sinds de start
Semmie in de spotlight

Lindylou heeft al veel nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Onze data-analist is namelijk vanaf het prille begin bij Semmie betrokken. Haar takenpakket is daardoor ook breed. Van de financiële administratie tot aan het testen van nieuwe functionaliteiten in de app. Als het op cijfers en details aankomt, dan moet je bij Lindylou zijn.

“Naast data-analyse en de financiële administratie, test ik ook veel dingen die gebouwd worden voor de app. Het is heel leuk om te zien dat er steeds nieuwe dingen bijkomen en ik vind het magisch hoe onze developers alles bouwen.”


Zoek de verschillen

“Ik ben van nature heel analytisch en nauwkeurig. Dat is handig met testen, want ik zie het als iets niet klopt. Ik vergelijk de opdracht met wat er echt gebouwd is; een soort zoekplaatje met zoek de 10 verschillen. Daar heb ik wel plezier in. Gelukkig zijn er meestal niet zoveel verschillen hoor. Als je iets vindt denk je aan de ene kant: oh gelukkig ik doe dit niet voor niets. Aan de andere kant voelt het alsof je kritiek levert op je collega’s. Maar ze snappen het en hebben me gerustgesteld dat ze het niet als kritiek zien. Het is iets dat erbij hoort. We moeten gewoon zeker weten dat het doet wat het moet doen.”


Samen uit, samen thuis

“Ik denk ook wel dat deze instelling voortkomt uit de motivatie die iedereen bij Semmie heeft om het bedrijf te laten groeien. We doen allemaal erg ons best. Ik heb wel het idee dat als je niet van Semmie houdt, je het hier niet lang vol zal houden. We zijn toch wel echt een familie. Ondanks dat we groeien, blijft dat gevoel wel. Samen uit, samen thuis. Dat willen we graag vasthouden; we zijn geen eilandjes, geen robots. We zijn mensen. Als we niet op die manier zouden werken, dan zouden we ook niet met onze klanten kunnen omgaan als echte personen.”Steeds sneller groeien

“Nieuwe medewerkers moeten daar wel tussen passen. Het heeft soms gewoon even tijd nodig om allemaal op elkaar ingespeeld te raken waardoor dingen even tijdelijk wat trager gaan. Maar als je elkaar gevonden hebt, dan kun je daarna weer sneller voorruit.”

“Het blijft leuk om Semmie te zien groeien, we hebben de vaart erin. Ik maak de week- en maandoverzichten en zie dus dat er sprake is van een exponentiële groei. Als ik de cijfers deel dan kleed ik het ook altijd een beetje aan met wat leuke feitjes. Ik wil mensen niet alleen opzadelen met harde data. Dus je krijgt de belangrijkste conclusies, maar ook de sportfeitjes en wie er jarig is de komende maand. Zo wordt het overzicht gelijk een leuk moment.”


Ook werken bij Semmie?

Ben je geïnteresseerd om het team van Semmie te komen versterken, of ken je nog iemand? We hebben nog openstaande vacatures.

Ook interessant voor jou?

Techniek + creativiteit = kwaliteit
Semmie in de spotlight
Techniek + creativiteit = kwaliteit
Een verhaal vangen in één beeld
Semmie in de spotlight
Een verhaal vangen in één beeld
Diversiteit is leerzaam
Semmie in de spotlight
Diversiteit is leerzaam
S

Beleggen met Semmie

Wij beleggen voor jou. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Start nu met Semmie

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Open online je beleggingsrekening en start al vanaf €500 met duurzaam beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening Download brochure
Start met beleggen bij Semmie