Niet 1, niet 2, niet 3, niet 4, maar het maximale aantal van 5 sterren voor Semmie! Beleggingsmatch, de grootste vergelijker van beleggingsaanbieders in Nederland, geeft ons een topbeoordeling, van maar liefst 5 sterren. Hiermee horen we bij de beste vermogensbeheerders van Nederland. En daar zijn we nogal trots op.


Met onze maximale score doen we het beter dan veel klassieke vermogensbeheerders en banken. En dat voor een onafhankelijke online start-up! Deze 5 sterren van Beleggingsmatch zijn voor ons een bevestiging van waar wij in geloven: iedereen die wil beleggen voor later, moet dat eenvoudig kunnen doen, gewoon online. De beoordeling van Beleggingsmatch laat zien dat je geen grote bank nodig hebt om slim te beleggen.


De beoordeling van Beleggingsmatch

Online vergelijker Beleggingsmatch bekijkt alle beleggingsaanbieders van Nederland. Daarbij kijken zij naar 4 aspecten van deze bedrijven. Op basis van deze 4 categorieën, heeft Semmie op 11 april 2018 de maximale score van 5 sterren gekregen.


Organisatie:

Zijn alle vergunningen en registraties aanwezig? Hoe goed is de communicatie met klanten? Is de organisatie op orde?


Kosten:

Waar bestaan de kosten uit? Hoe hoog zijn die kosten? Is het voor alle klanten duidelijk wat de kosten zijn?


Beleggingen:

Is het duidelijk wat het beleggingsbeleid is? Is het helder waar Semmie in belegt? Krijgen klanten heldere rapportages en rendementsupdates?


Risico:

Is het helder hoe Semmie risico spreidt en beperkt? Is het duidelijk welke risicoprofielen er zijn? Krijgen klanten een risicoprofiel dat bij hen past?


Extra pluim voor ons beleggingsbeleid

Beleggingsmatch kijkt best kritisch. En laat op detailniveau weten wat beleggingsaanbieders nog kunnen aanpassen. Omdat er altijd wel ruimte is voor verbetering. Daarom moesten we een beetje blozen, toen we voor ons beleggingsbeleid een 10 met een griffel kregen. In alles wat met beleggen te maken heeft – duidelijke beleggingskeuzes, inzicht in portefeuilles, goede rapportages – ontving Semmie het maximaal aantal punten. En dat is iets om als professionele belegger best blij van te worden.
Bas

Bas

Geboren met een passie voor beleggen en alles wat ook maar enigszins te maken heeft met de financiële markten.

Alle blogs van Bas
semmie-tower

#thinkbigstartsmall

Nu starten