Semmie nieuws

Semmie krijgt 5 sterren van Beleggingsmatch!

12 april 2018
Lodewijk
Lodewijk

Chief Product Officer

Alle blogs van Lodewijk
Semmie krijgt 5 sterren van Beleggingsmatch!
Semmie nieuws

Niet 1, niet 2, niet 3, niet 4, maar het maximale aantal van 5 sterren voor Semmie! Beleggingsmatch, de grootste vergelijker van beleggingsaanbieders in Nederland, geeft ons een topbeoordeling, van maar liefst 5 sterren. Hiermee horen we bij de beste vermogensbeheerders van Nederland. En daar zijn we nogal trots op.

Met onze maximale score doen we het beter dan veel klassieke vermogensbeheerders en banken. En dat voor een onafhankelijke online start-up! Deze 5 sterren van Beleggingsmatch zijn voor ons een bevestiging van waar wij in geloven: iedereen die wil beleggen voor later, moet dat eenvoudig kunnen doen, gewoon online. De beoordeling van Beleggingsmatch laat zien dat je geen grote bank nodig hebt om slim te beleggen.


De beoordeling van Beleggingsmatch

Online vergelijker Beleggingsmatch bekijkt alle beleggingsaanbieders van Nederland. Daarbij kijken zij naar 4 aspecten van deze bedrijven. Op basis van deze 4 categorieën, heeft Semmie op 11 april 2018 de maximale score van 5 sterren gekregen.

  • Organisatie:

Zijn alle vergunningen en registraties aanwezig? Hoe goed is de communicatie met klanten? Is de organisatie op orde?

  • Kosten:

Waar bestaan de kosten uit? Hoe hoog zijn die kosten? Is het voor alle klanten duidelijk wat de kosten zijn?

  • Beleggingen:

Is het duidelijk wat het beleggingsbeleid is? Is het helder waar Semmie in belegt? Krijgen klanten heldere rapportages en rendementsupdates?

  • Risico:

Is het helder hoe Semmie risico spreidt en beperkt? Is het duidelijk welke risicoprofielen er zijn? Krijgen klanten een beleggingsprofiel dat bij hen past?


Extra pluim voor ons beleggingsbeleid

Beleggingsmatch kijkt best kritisch. En laat op detailniveau weten wat beleggingsaanbieders nog kunnen aanpassen. Omdat er altijd wel ruimte is voor verbetering. Daarom moesten we een beetje blozen, toen we voor ons beleggingsbeleid een 10 met een griffel kregen. In alles wat met beleggen te maken heeft – duidelijke beleggingskeuzes, inzicht in portefeuilles, goede rapportages – ontving Semmie het maximaal aantal punten. En dat is iets om als professionele belegger best blij van te worden.

S

Beleggen met Semmie

Wij beleggen voor jou. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Start nu met Semmie

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Open online je beleggingsrekening en start al vanaf €500 met duurzaam beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening Download brochure
Start met beleggen bij Semmie