Semmie nieuws

Semmie genomineerd voor drie IEX Gouden Stieren

Door Thomas van der Lee op 03 november 2023 - leestijd: 2 min
Semmie genomineerd voor drie IEX Gouden Stieren
Semmie nieuws

Semmie mag zich voor de derde keer een IEX Beste Keuze in de categorie Online Beleggingsoplossing noemen. Dit betekent ook dat Semmie is genomineerd voor de IEX Gouden Stier: een belangrijke erkenning voor onze inzet om onze klanten de beste mogelijk beleggingsservice te bieden. Maar bij die nominatie blijft het niet. Semmie heeft namelijk ook nominaties ontvangen in de categorie best beoordeelde platform/app en beste klantenservice.


IEX Beste Keuze en nominatie IEX Gouden Stier

De IEX Beste Keuze is een jaarlijkse prijs die wordt toegekend aan beleggingsproducten en -diensten die zich onderscheiden in hun beleid, communicatie, dienstverlening of productaanbod voor particuliere beleggers. Op basis van het stemgedrag van 5.500 Nederlandse beleggers in het IEX beleggersonderzoek, is er voor verschillende categorieën een top 10 van best scorende bedrijven en/of beleggingsproducten samengesteld: de IEX Beste Keuzes.

De benoeming tot IEX Beste Keuze is meteen een nominatie voor de IEX Gouden Stier. Uiteindelijk zal de winnaar worden bepaald door een onafhankelijke vakjury bestaande uit meerdere beleggingsexperts.


Twee extra categorieën

Dit jaar zal voor het eerst een Gouden Stier worden uitgereikt in de categorieën "Beste platform/app" en "Beste klantenservice". Deze twee categorie-overstijgende Gouden Stieren worden uitgereikt aan de partij die haar beleggers (online) het beste bedient. Daarvoor is een goedwerkend platform en/of app en een service van hoog niveau onmisbaar volgens IEX zelf. De nominatie van Semmie in beide categorieën getuigt van externe erkenning voor de tijd en aandacht die wij hier zelf aan besteden.


Digitaal én persoonlijk

Semmie is trots om te zien dat de manier waarop wij geloven dat vermogensbeheer hoort te zijn, wederom wordt gewaardeerd door de particuliere belegger, en door IEX zelf. Met ons online platform hebben beleggers te allen tijde inzicht in hun beleggingen en daarbij de mogelijkheid om verschillende zaken zelf te regelen. Het belang van persoonlijk contact verliezen we daarbij niet uit het oog. Ons motto is dan ook: ‘Digitaal wanneer het uitkomt, persoonlijk wanneer gewenst’.

Ook door onze meerdere modelportefeuilles en de verschillende mogelijkheden om onder andere voor jezelf, je kind en je pensioen te beleggen, beleg je bij Semmie altijd op een manier die het beste bij je past, zonder dat je daar zelf actief mee bezig hoeft te zijn.

Thomas van der Lee
Thomas van der Lee

Content Director

Alle blogs van Thomas van der Lee

Thomas verdiept zich graag in ingewikkelde beleggingsmaterie. Door zijn creativiteit kan hij een verhaal altijd op de Semmie-manier overbrengen op de lezer: helder, toegankelijk en to-the-point.

S

Beleggen met Semmie

Wij beleggen voor jou. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het