Semmie nieuws

Semmie verkozen tot Beste Keuze 2020

04 november 2020
Esther de Korte
Esther de Korte

Brand Manager

Alle blogs van Esther de Korte
Semmie verkozen tot Beste Keuze 2020
Semmie nieuws

Met trots mogen wij meedelen dat Semmie verkozen is tot Beste Keuze in de categorie online vermogensbeheer. Daarbovenop komt de nominatie voor de IEX Gouden Stier, ook wel de ‘Oscars van de beleggingswereld’ genoemd.

Elk jaar wordt door een onafhankelijke vakjury van de IEX Gouden Stier de beste keuzes geselecteerd in verschillende beleggingscategorieën, waaronder online vermogensbeheer. De jury roemt Semmie en zegt over Semmie: “Helemaal zoals het hoort in 2020: met mobiele apps, gebruiksvriendelijk en tegen de laagste kosten in deze categorie.”


Beste Keuze online vermogensbeheer 2020

Om beleggers te helpen met het maken van een keuze voor een beleggingsproduct en/of dienst heeft beleggingswebsite IEX.nl het keurmerk Beste Keuze in het leven geroepen. Ieder jaar wordt in samenwerking met onafhankelijke experts een vergelijking gemaakt en worden de beste keuzes geselecteerd.

Voor iedere categorie wordt gekeken naar een aantal objectieve criteria, zoals gebruiksvriendelijkheid, begrijpelijkheid en value for money. Zoals IEX zelf aangeeft: “het belang van de belegger staat daarbij voorop.”

Semmie CEO, Sem van Berkel jr, is zeer verheugd met het nieuws: “Ik ben trots dat we met Semmie verkozen zijn tot Beste Keuze 2020 in de categorie online vermogensbeheer. We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om een uniek platform op te zetten en de beleggingswereld open te breken. Deze nominatie is daar een prachtige bevestiging van. De hoge waardering van onze klanten was er al maar dit motiveert ons alleen maar om door te gaan waar we mee bezig zijn en dat extra stapje te zetten.”


Uitreiking

Op 4 november 2020 is de Beste Keuze door IEX bekendgemaakt. Binnenkort wordt bekend of we ook de Gouden Stier hebben gewonnen. Deze wordt niet alleen uitgereikt in de categorie online vermogensbeheer maar ook in categorieën als brokers, beleggingsfondsen en duurzame fondsen.

S

Beleggen met Semmie

Wij beleggen voor jou. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Start nu met Semmie

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Open online je beleggingsrekening en start al vanaf €500 met duurzaam beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening Download brochure
Start met beleggen bij Semmie