Semmie nieuws

Semmie wederom verkozen tot Beste Keuze

Door Thomas van der Lee op 17 november 2021 - leestijd: 2 min
Semmie wederom verkozen tot Beste Keuze
Semmie nieuws

Met trots mogen wij meedelen dat Semmie voor het tweede jaar op rij verkozen is tot IEX Beste Keuze in de categorie Online beleggingsoplossingen. Daarbovenop komt ook een nominatie voor de IEX Gouden Stier, ook wel de ‘Oscars van de beleggingswereld’ genoemd.

Zo’n 4.500 particuliere beleggers hebben brokers, vermogensbeheerders en andere beleggingsplatforms op diverse onderdelen beoordeeld. Semmie werd het best beoordeeld op de prijs/kwaliteitverhouding en gebruiksvriendelijkheid van de app.


Beste Keuze Online beleggingsoplossingen 2021

Om beleggers te helpen met het maken van een keuze voor een beleggingsproduct en/of dienst heeft beleggingswebsite IEX.nl het keurmerk Beste Keuze in het leven geroepen.

Bijna 4.500 beleggers beoordeelden vanuit het IEX Nationaal Beleggersonderzoek hun brokers, vermogensbeheerders, private banks en andere beleggingsplatforms op diverse onderdelen. De 5 best beoordeelde producten en/of diensten per categorie krijgen het keurmerk Beste Keuze en worden automatisch genomineerd voor de IEX Gouden Stier 2021.

Waar 4.500 beleggers hun voorkeuren laten blijken zijn zij uiteindelijk niet degenen die uitmaken wie ervandoor gaat met de Gouden Stier. Dat wordt namelijk bepaald door een onafhankelijke jury.

Semmie's CEO, Sem van Berkel jr, ziet de nominatie voor de IEX Gouden Stier als een positief voortvloeisel van de vele inspanningen die zijn gedaan het afgelopen jaar: “Voor het tweede jaar op rij genomineerd worden is natuurlijk iets om enorm trots op te zijn. Vooral omdat dit jaar de beleggers zelf hun voorkeur hebben uitgesproken, en dat is toch de groep waar we elke dag voor bezig zijn. Bij Semmie hebben we het afgelopen jaar veel verbeteringen doorgevoerd aan ons platform om ervoor te zorgen dat onze beleggers de beste ervaring krijgen. Dat combineren we dan weer met onze unieke klantenservice en duidelijke communicatie. Zo optimaliseren we dagelijks de klantervaring.”


Uitreiking IEX Gouden Stier

Begin november heeft IEX de Beste Keuze bekendgemaakt. De bekendmaking van de Gouden Stier laat nog even op zich wachten. De winnaars daarvan worden namelijk bekendgemaakt tijdens de IEX Gouden Stier Awards 2021. Deze vindt plaats in het eerste kwartaal van 2022. Mocht Semmie de Gouden Stier winnen dan laten we dat natuurlijk weten.

Thomas van der Lee
Thomas van der Lee

Content Director

Alle blogs van Thomas van der Lee

Thomas verdiept zich graag in ingewikkelde beleggingsmaterie. Door zijn creativiteit kan hij een verhaal altijd op de Semmie-manier overbrengen op de lezer: helder, toegankelijk en to-the-point.

S

Beleggen met Semmie

Wij beleggen voor jou. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het