Semmie nieuws

Semmie.nl genomineerd voor Website van het Jaar

Door Esther de Korte op 05 september 2022 - leestijd: 1 min
Semmie.nl genomineerd voor Website van het Jaar
Semmie nieuws

We zijn trots dat we mogen mededelen dat Semmie.nl is genomineerd voor de Website van het Jaar 2022 in de categorie Financieel.

De Website van het Jaar-verkiezing is een jaarlijks terugkerende publieksprijs die wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. In diverse categorieën, van Financieel tot aan Nieuws en van Gezondheid tot aan Verkeer, mag het publiek zijn stem uitbrengen op zijn of haar favoriete website. De verkiezing wordt georganiseerd door Multiscope (marktonderzoeksbureau) en Emerce; platform voor online business en marketing.


Stem op Semmie

Per categorie zijn er 2 awards te verdelen: Beste Website en Populairste website. Op basis van inhoud, navigatie en design geven stemmers aan in welke mate zij de site aanbevelen aan anderen. Onder de stemmers worden trouwens leuke prijzen verloot. Stemmen gaat snel en gemakkelijk. Wil je Semmie.nl helpen winnen? Stem op ons!


De website in eigen beheer

Beleggen toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht kennis of budget. Dat is onze missie! Het is daarom belangrijk dat bezoekers op Semmie.nl op een gebruiksvriendelijke manier transparante informatie over beleggen kunnen vinden. Het zal je dan ook niet verbazen dat we continu bezig zijn met de optimalisatie van onze website. Maar wat je wellicht niet wist is dat we onze website volledig zelf creëren. We schrijven onze eigen teksten, maken het ontwerp zelf en bouwen de website. Mochten we de publieksprijs winnen, dan zou dat echt een kroon op ons werk zijn.Esther de Korte
Esther de Korte

Brand Manager

Alle blogs van Esther de Korte

Esther is bij Semmie dé persoon die het merk laat leven. Met een aanstekelijk enthousiasme heeft ze als missie om ervoor te zorgen dat iedereen Semmie gaat kennen. Daarvoor klimt ze bij tijd en wijle ook zelf in de pen.

S

Beleggen met Semmie

Wij beleggen voor jou. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het