Anne-Wil
Anne-Wil

Content Marketeer

Alle blogs van Anne-Wil
Semmie nieuws

Van klassiek vermogensbeheer naar Fintech bedrijf. Semmie.nl viert tweejarig bestaan met de opening van de beurs!

Semmie.nl bestaat twee jaar! En dat hebben we gevierd met het openen van de Amsterdamse beurs. De gongslag werd verricht door Semmie van Berkel (3). Hij is de derde generatie Sem die op de beurs staat.


Beleggen voor niet-beleggers

Semmie.nl is de nieuwe generatie op het gebied van geautomatiseerd vermogensbeheer en heeft als belangrijkste missie beleggen mogelijk maken voor niet-beleggers.


Van klassiek beheer naar dienstverlening van nu

“Wat een eer om 3 generaties Sem op een rij te hebben staan bij de gongslag. Ondanks dat we pas zo kort bestaan, gaat onze geschiedenis op de beurs terug tot 1978. Met ons Semmie team vertalen we het klassieke beheer naar een dienstverlening van deze tijd!”, aldus Sem van Berkel Jr.

Wil jij de beurs ook van binnen zien? Dat kan op woensdag 27 maart om 10.00 uur! We verloten een rondleiding over de Amsterdamse beurs. Meld je aan door op onderstaande knop te klikken. Wie weet zien we je daar!

Beleggen met Semmie

Semmie maakt beleggen makkelijk

Wij regelen het beleggingsgebeuren voor je. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het?

Ook interessant voor jou?

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

Investeer in jouw toekomst

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Binnen 5 minuten open je een beleggingsrekening en vanaf €500 start je al met beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening
Start met beleggen bij Semmie