Semmie in de spotlight

Van de horeca naar het kantoorleven

17 november 2020
Esther de Korte
Esther de Korte

Brand Manager

Alle blogs van Esther de Korte
Van de horeca naar het kantoorleven
Semmie in de spotlight

Wie zijn de mensen achter Semmie? En wat doen we hier iedere dag? Deze keer staat Jenna in ‘the spotlight’. Als onze officemanager zorgt zij ervoor dat ons (digitale) kantoor het aan niets ontbreekt.


Meteen een goed gevoel

Jenna: “Ik kwam via via binnen rollen bij Semmie. Al een tijdje was ik op zoek naar iets anders, maar wist nog niet zo goed wat. Ik kwam uit de horeca en was de onregelmatige diensten en drukte een beetje zat. Graag wilde ik meer regelmaat in mijn werk. Toen Semmie op mijn pad kwam voelde dat gelijk goed. Je komt echt in een warm bad terecht en ik kreeg hier de kans om te gaan ontdekken wat ik leuk vind.”


Horeca-skills @ the office

“Als officemanager doe ik veel verschillende dingen. Ik ontvang afspraken, hou het kantoor geordend én verzorg de lunch. Vooral dat laatste is populair. Als ik een dag niet op kantoor ben, hoor ik de dag erna altijd dat mijn collega’s blij zijn dat de lunch weer zo lekker is klaargezet. De gezelligheid en het contact tijdens de lunch zijn gewoon heel belangrijk voor een team. Daarbij geniet ik er zelf ook van. Het horecabloed haal je niet zomaar uit mij hoor.”


Meer mensen, meer werk voor mij

“Semmie groeit hard en daardoor moeten we steeds opnieuw kijken naar de indeling van de ruimte. Ik heb een achtergrond in interieurinrichting en vind het dan ook leuk om ervoor te zorgen dat mensen prettig op kantoor kunnen werken. Bezig zijn op kantoor vind ik heerlijk, maar vooral de afwisseling met computerwerk vind ik leuk. Zeker nu we vanwege het coronavirus weinig op kantoor zijn ben ik blij dat er genoeg andere zaken zijn om te regelen. Ik hou me voornamelijk bezig met HR, zoals bijvoorbeeld verlof- en verzuimregistratie, welkomstpakketjes voor nieuwe medewerkers en de salarisadministratie.”


Continue ontwikkeling

“Doordat Semmie blijft groeien, krijg ik steeds meer taken. Hierdoor ontdek ik echt wat ik leuk vind. En dat is vooral de afwisseling! Ik zit voorlopig dus goed op mijn plek en ik kan me steeds verder blijven ontwikkelen bij Semmie.”


Samenwerken met Jenna?

Semmie groeit hard, daarom plaatsen we ook regelmatig nieuwe vacatures. Ben je benieuwd welke vacatures er momenteel openstaan? Neem dan snel een kijkje op semmie.nl/jobs en wie weet werk je binnenkort wel samen met Jenna!

Ook interessant voor jou?

Alleen een écht merk leeft
Semmie in de spotlight
Alleen een écht merk leeft
Geen vraag teveel
Semmie in de spotlight
Geen vraag teveel
Jong geleerd is oud gedaan
Semmie in de spotlight
Jong geleerd is oud gedaan
S

Beleggen met Semmie

Wij beleggen voor jou. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Start nu met Semmie

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Open online je beleggingsrekening en start al vanaf €500 met duurzaam beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening Download brochure
Start met beleggen bij Semmie