Jij & Geld

Wat je met je vrijmarkt geld kunt doen

25 april 2019
Lodewijk
Lodewijk

Chief Product Officer

Alle blogs van Lodewijk
Wat je met je vrijmarkt geld kunt doen
Jij & Geld

Ah, een mooie traditie: de vrijmarkt op Koningsdag. Net de grote voorjaarsschoonmaak gehad? Dan kun je op de vrijmarkt je oude spulletjes slijten. Zo'n 12,5% van de Nederlanders staat ieder jaar op de vrijmarkt. De opbrengst kun je vervolgens over de balk smijten en uitgeven aan kleffe hamburgers, tweedehands prullen van je buurvrouw en dure drankjes. Maar je kunt je geld ook beleggen bij Semmie. Wat kun je dan met die opbrengst? Hint: probeer die platenspeler die je toch nooit gaat gebruiken te laten staan..Wat maakt jou gelukkig?

Want: wat maakt jou nou echt gelukkig? Een platenspeler (oeps, je hebt niet eens platen)? Een stoffig boekje? Of een vakantie naar Bali? Wij zouden het wel weten.. We hebben daarom onze data scientists een wetenschappelijk onderbouwde geluksgrafiek laten maken 😉. Hierin zie je dat je die zuurverdiende €50 van de vrijmarkt misschien beter kunt beleggen op je Semmie rekening.


Nu even écht onderbouwd

Laten we een rekensommetje maken. Gemiddeld kost een ticket naar Bali 650. En als je drie weken in een middenklasse hotel verblijft, rekenen we in totaal €1600 voor de reis. Wat nou als je die verdiende €50 zou storten op je Semmie rekening? Als je daarbij nog iedere maand €25 (een lunch buiten de deur per maand) zou storten, zie je dat je over 5 jaar Koningsdag op Bali zou kunnen vieren. Dit hebben we gebaseerd op het gemiddelde (historische) rendement op basis van een profiel met gemiddeld risico. Dit rendement biedt geen garantie voor de toekomst.

Maar die reis naar Bali, die lijkt ons een stuk betere deal dan die platenspeler. Dus laat Semmie je vrijmarkt geld beleggen. Zodat je nu eenvoudig start met een mooi vermogen. Voor een reisje naar Bali, of gewoon voor meer geld. Voor later.

Wat je ook doet met je vrijmarkt geld: Semmie wenst je een fijne Koningsdag!

S

Beleggen met Semmie

Wij beleggen voor jou. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Start nu met Semmie

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Open online je beleggingsrekening en start al vanaf €500 met duurzaam beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening Download brochure
Start met beleggen bij Semmie