Semmie nieuws

Wat lees jij graag?

17 juni 2021
Esther de Korte
Esther de Korte

Brand Manager

Alle blogs van Esther de Korte
Wat lees jij graag?
Semmie nieuws

Overvolle e-mailboxen met informatie waar je niet op zit te wachten: niemand houdt ervan, en wij bij Semmie houden onze informatie dan ook graag straight forward. Tegelijkertijd leest de één graag alle ins & outs over de beurs, terwijl de ander liever op de hoogte blijft van de nieuwste features in de app.


Stel je e-mailvoorkeuren zelf in

Vanaf nu is het mogelijk je e-mailvoorkeuren door te geven in de app of via mijn.semmie.nl. Er is maar één uitzondering! Indien je een actieve rekening hebt bij Semmie, moeten we je kunnen mailen over bijvoorbeeld een belangrijke wijziging in onze voorwaarden. Voor de overige e-mailnotificaties bepaal jij zelf welke je wilt ontvangen. Hoe je dit doet? Ga naar je gebruikersinstellingen en selecteer e-mailnotificaties onder je voorkeuren.


E-mailnotificaties


Welke e-mailnotificaties zijn er?

We hebben 4 soorten e-mailnotificaties: onze support e-mails, de maandelijkse marktupdate, Semmie updates en promotie e-mails. We lichten ze even toe:


Support

Heb je één of meerdere actieve rekeningen bij Semmie? Dan kan het soms nodig zijn om je te informeren over wijzigingen in de dienstverlening. Bijvoorbeeld een wijziging in de aanvullende voorwaarden. Maar het kan ook een e-mail zijn dat je jaaropgave klaar staat, of je nieuwe rekening actief is geworden. Kortom, het is belangrijk dat je we je deze informatie kunnen verstrekken. Daarom kan je deze e-mails niet uitzetten.

Marktupdate

Aan het begin van iedere maand versturen we de Marktupdate en blikken terug op de ontwikkeling van de beurs, sectoren en fondsen in de afgelopen maand. In de Marktupdate vind je daarnaast interessante achtergrondartikelen over de beurs en de wereld van beleggen.

Semmie update

In de Semmie update delen we de meest interessante en populaire artikelen uit ons Magazine. We gaan in op actuele zaken, delen onze kennis over beleggen, je ontvangt nieuws over de app en we geven tips over financiën. De Semmie update versturen we 1 à 2 keer per maand.

Promoties

In onze promotie e-mail staan acties die je niet wil missen. Zoals een tijdelijke Booster om je rendement te verhogen, of een introductie van een nieuwe Booster.

Ook interessant voor jou?

S

Beleggen met Semmie

Wij beleggen voor jou. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Start nu met Semmie

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Open online je beleggingsrekening en start al vanaf €500 met duurzaam beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening Download brochure
Start met beleggen bij Semmie