Als onze nieuwe Customer Success Manager hou jij je direct bezig met onze klanten en zorg je ervoor dat ze een fantastische ervaring hebben. Semmie is een online vermogensbeheerder met alle kennis van beleggen, zonder dure pakken en stropdassen. Ons doel is om beleggen zo simpel mogelijk maken voor onze klanten. Wij zijn het leukste en snelst groeiende platform voor online beleggen. Semmie is simpel beleggen, voor later. Beleggen voor niet-beleggers.


Waarom jij belangrijk bent voor Semmie


Bij Semmie houden wij van onze klanten. Daarom werken we iedere dag aan een makkelijk en slim online platform. Om te zorgen dat onze klanten blij worden van Semmie zorgen we dat ook offline alles goed verloopt. Daarom zoeken we jou: een collega die onze klanten vrolijk én professioneel te woord staat, weet wat er speelt, begrijpt hoe de processen in elkaar zitten, in staat is om verbeteringen door te voeren en in staat is iedereen van de goeie informatie te voorzien. We zijn opzoek naar een aanpakker die niet bang is om met de voeten in de modder te staan. Je staat te springen om te beginnen met een uitdagende functie waar veel ruimte is voor eigen inbreng.


Voldoe jij aan onze wensenlijst?

 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Je zoekt een fulltime baan waarbij je veel kan leren
 • Enige kennis van beleggen is een dikke plus
 • Je hebt een vlotte babbel en spreekt goed Nederlands en vindt het leuk om met mensen in gesprek te gaan
 • Je bent erg service- en klantgericht
 • Je hebt goede administratieve vaardigheden en weet van aanpakken
 • Je hebt een goed oog voor de meest kitscherige koelkastmagneten om mee te nemen vanaf je vakantie


Dit is wat je bij ons gaat doen

 • Je helpt om onze processen te verbeteren. Je signaleert waar ons werk beter kan en komt met ideeën om onze klanten nog beter van dienst te zijn.
 • Je checkt of alles goed gaat met onze klanten. Lukt het hen om een nieuwe rekening te openen, hebben we alle nodige gegevens ontvangen? Als we gegevens missen, vraag je ze op.
 • Je helpt onze klanten. Aan de telefoon, maar ook met onze chatfunctie en via de mail.
 • Samen met je collega’s vertegenwoordig je Semmie op beurzen.
 • Je bent de (primaire) contactpersoon voor onze depotbank – de bank waar de beleggingsrekeningen van onze klanten staan.

Bij Semmie gaan we verder. We verwachten van jou een flexibele houding en je bent bereid je handen uit de mouwen te steken. We staan nog aan het begin, daarom zijn er bij ons kansen genoeg om jezelf verder te ontwikkelen!


Ons aanbod:

Wij bieden je alles wat je nodig hebt voor deze uitdagende functie. Ook helpen we jezelf verder ontwikkelen. Denk aan een marktconform salaris, 10% van je werktijd voor opleiding en ontwikkeling, een omgeving waar je verder kan groeien en lachen met collega’s.


Heb je interesse in deze vacature, stuur dan een mail met jouw motivatie en CV naar werken@semmie.nl.

semmie-tower

#thinkbigstartsmall

Nu starten