Onze beleggingen

Eén modelportefeuille, drie smaken

Bij Semmie hebben we één modelportefeuille: Semmie’s selectie van aandelen- en obligatiefondsen. In die fondsen beleggen we voor al onze klanten. Ook voor jou. Omdat we geloven dat deze zorgvuldige selectie de best gespreide portefeuille is voor iedere klant die voor langere tijd wil beleggen.


Deze selectie is dus opgebouwd uit aandelen- en obligatiefondsen. Een deel van je geld gaat in aandelenfondsen, een deel in obligatiefondsen. Een aandelenfonds belegt in de aandelen van bedrijven - met soms meer dan 1.000 verschillende aandelen per fonds, verdeeld over verschillende regio's en sectoren. De obligatiefondsen bestaan uit leningen aan bedrijven of overheden. We kiezen alleen fondsen die goed scoren op duurzaamheid. Geen corrupt bestuur of wapenhandel dus.


Drie smaken in risico

Wanneer je bij Semmie start met beleggen, stellen we je een aantal vragen over jouw wensen en verwachtingen. We willen bijvoorbeeld van je weten hoeveel risico je wil en kan nemen. Op basis daarvan krijg je een persoonlijk beleggingsplan, waar in staat in welk risicoprofiel binnen de modelportefeuille je het beste past. Het verschil in de drie risicoprofielen zit hem in de verhouding van aandelen en obligaties. Aandelen hebben in de regel meer risico dan obligaties. Kies je voor wat minder risico, dan koopt Semmie meer obligaties voor je. Wil je iets meer risico nemen, dan koopt Semmie in verhouding meer aandelen voor je.


Start nu met beleggen

Je opent in 5 minuten online een rekening. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

Basic

Vanaf €50

Alles om professioneel te beleggen


  • Duurzame beleggingsportefeuille
  • 0,7% fee per jaar (+0,24% fondskosten)
  • Automatische rebalancing
  • Dividend herinvestering
  • Dagelijks bereikbaar tot 22.00
Nu starten
Meer informatie
Premium

€25.000+

Nog meer service voor minder fee


  • Alle Basic features
  • 0,5% fee per jaar (+0,24% fondskosten)
  • Eigen contactpersoon
Nu starten
Meer informatie
Risicoloos beleggen bestaat niet.
Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

© Semmie 2019. Kamer van Koophandel nummer 30226925. Wij zijn te vinden op Generaal Vetterstraat 75C, 1059 BT, Amsterdam.