Semmie.
Because investing should be open to all, not limited to a chosen few.

Wij geloven dat iedereen moet kunnen beleggen

De financiële wereld wint over het algemeen niet de schoonheidsprijs als het gaat om transparantie en vernieuwing. It’s all about the money. Maar wij geloven dat winst niet hetzelfde is als winnen. Want bouwen aan je financiële toekomst kan ook anders. Op een positieve manier en voor iedereen toegankelijk.

Daarom kiezen we bij Semmie alleen voor aandelen- en obligatiefondsen. Met ons digitale platform maken we het op een laagdrempelige manier mogelijk om serieus aan de slag te gaan met je financiële doelen. Of je nu een young professional, ondernemer, ouder of grootouder bent.

Door de kosten laag te houden, zetten we de deur naar meer rendement open.

Door de minimale inleg te verlagen, zetten we de deur naar hoger rendement open. Door mensen te informeren, in plaats van ze te verdrinken in kleine lettertjes, maken we hun investeringen transparanter. En door ons te focussen op goed gebalanceerde beleggingen in plaats van op generieke ‘huisfondsen’, geven we onze klanten toegang tot kwalitatieve, betrouwbare blue-chip-ondernemingen.

Ook geloven we niet in verborgen percentages en geheime agenda’s. Onze tarieven zijn van tevoren altijd helder. En daarnaast maakt onze liefde voor technologie het mogelijk om niet-professionele beleggers professionele controle over hun portefeuille te geven. Semmie biedt 24/7 toegang tot je beleggingen, de flexibiliteit om altijd iets te kunnen aanpassen en vriendelijk, rechtdoorzee support wanneer jij dat wilt.

Wij omarmen beleggen zoals het bedoeld is. Beleggen met lange-termijn-doelen, een risicomijdend beleggingsbeleid en gericht op een steady rendement. Semmie vindt dat iedereen moet kunnen beleggen, ongeacht je kennis of budget.

SEMMIE. INVEST NICE

Wij omarmen beleggen zoals het bedoeld is. Beleggen doe je voor de toekomst, op een risicomijdende manier, maar wel met een steady rendement.

Rendement en kosten

Het team

Ons hechte en gedreven team werkt dagelijks hard aan de inmiddels snelst groeiende online vermogensbeheerder van Nederland.

De Semmie App

Ons platform

Door de ontwikkeling van ons platform in eigen huis zijn we niet alleen een vermogensbeheerder, maar ook een ambitieus FinTech bedrijf.

Wil jij ons team versterken? Bekijk dan snel onze vacatures.

Werken bij Semmie