Ons verhaal

Beleggen is altijd voor ‘the happy few’ geweest. De insiders, de mensen met geld. Een wereld die openstaat voor de experts, maar gesloten blijft voor de rest.

Volgens Semmie kan dat anders. Beleggen moet toegankelijk zijn voor iedereen. Met ons onafhankelijke digitale platform met transparante, laagdrempelige dienstverlening maken we dit mogelijk. Voor young professionals, ouders en grootouders die graag willen investeren in hun eigen toekomst of die van hun (klein)kinderen. Voor mensen die niet genoeg kennis hebben van beleggen en geen grote risico’s willen nemen. De kleine belegger, die genegeerd wordt door de rest van de markt. Voor hen is er Semmie.

Gemaakt door de mensen die de regels van het beleggen kennen, maar die ook vinden dat het hoog tijd is om te rebelleren tegen de bestaande, vaak niet-transparante beleggingswereld.

Wij breken de wereld van het beleggen open. Niet door het opnieuw uit te vinden, maar door het makkelijker, boeiender en leuker te maken.

Door de minimale inleg te verlagen, zetten we de deur naar hoger rendement open. Door mensen te informeren, in plaats van ze te verdrinken in kleine lettertjes, maken we hun investeringen transparanter. En door ons te focussen op duurzame beleggingen in plaats van op generieke ‘huisfondsen’, geven we onze klanten toegang tot kwalitatieve, betrouwbare blue-chip-ondernemingen.

Ook geloven we niet in verborgen percentages en geheime agenda’s. Onze tarieven zijn van tevoren altijd helder. En daarnaast maakt onze liefde voor technologie het mogelijk om niet-professionele beleggers professionele controle over hun portefeuille te geven. Semmie biedt 24/7 toegang tot je beleggingen, de flexibiliteit om altijd iets te kunnen aanpassen en vriendelijk, rechtdoorzee advies wanneer jij dat wilt.

Wij omarmen beleggen zoals het bedoeld is. Beleggen met lange-termijn-doelen, een risicomijdend beleggingsbeleid en gericht op een steady rendement. Semmie vindt dat iedereen moet kunnen beleggen, ongeacht je kennis of budget.

Inmiddels hebben we een ontzettend leuk en gezellig team van specialisten. Trots!

Marjan Wannee
Marjan Wannee

Relatiebeheer

Wesley van Dreumel
Wesley van Dreumel

Customer Succes Manager

Lodewijk Kalden
Lodewijk Kalden

CPO & Founder

Marlize van Bodengraven
Marlize van Bodengraven

COO

Sem Jr. van Berkel
Sem Jr. van Berkel

CEO & Founder

Bart Groenhuizen
Bart Groenhuizen

Developer

Coco Sueters
Coco Sueters

Project Manager

Robin de Ruyter
Robin de Ruyter

CFO

Vincent Hielckert
Vincent Hielckert

Art Director

Lindylou Kalden
Lindylou Kalden

Data-analist

Rick Roet
Rick Roet

Developer

Esther de Korte
Esther de Korte

Brand Manager

Frank Stockmann
Frank Stockmann

Compliance Officer

Daan Blokdijk
Daan Blokdijk

Developer

Koen Kersten
Koen Kersten

Analyst Asset Management

Dylan Arts
Dylan Arts

Designer

Thomas van der Lee
Thomas van der Lee

Content Director

Henk-jan Horevoorts
Henk-jan Horevoorts

BI Developer

René Dijk
René Dijk

UXPO

Sarfaraaz Jahangier
Sarfaraaz Jahangier

Developer

In de pers

Semmie groeit en ook de pers pikt ons op.

Wil je lezen over Semmie in de pers? Of ben je op zoek naar logo’s en beeldmateriaal? Je vindt het allemaal op onze pers pagina.

Semmie in de Pers
Onze partners

De beleggingswereld veranderen doe je natuurlijk niet in je eentje...

Partners van Semmie. Bijvoorbeeld BinckBank, EY, Online Betaal Platform, Evidos, Kokoro en O3nl

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

Investeer in jouw toekomst

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Binnen 5 minuten open je een beleggingsrekening en vanaf €500 start je al met beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening
Start met beleggen bij Semmie