Semmie groeit. We zijn voortdurend bezig met ontwikkeling, uitbreiding en verbetering van onze dienstverlening. Daarvoor zijn we op zoek naar onze nieuwe product owner front-end. In deze rol werkt hij of zij samen met ons ontwerp en content team om veranderingen aan de front-end klaar te maken voor technische ontwikkeling. Vervolgens worden de opleverde aanpassingen aan web, app en API’s getest en goedgekeurd voor productie.

Semmie en haar technische partners werken Agile volgens de Scrum methode. Wij denken dat iemand die de rol goed kan invullen daar ervaring mee moet hebben en een goed begrip moet hebben van de verantwoordelijkheden van een product owner. Dat betekent samen prioriteiten stellen in - en organiseren van technische en functionele verbeteringen, en tussen structurele veranderingen en snelle oplossingen.


Het Profiel

Onze nieuwe product owner raakt geïnspireerd door het organiseren van de bouw aan het beste beleggingsproduct voor niet beleggers. Dit ga je doen onder leiding van onze CPO en samen met onze product owner back-end.

Wij denken aan iemand die ervaring heeft met UX design inclusief de technische aspecten daarvan. Als die ervaring is opgedaan voor een consumentenproduct is dat een pré. HBO niveau is een vereiste en handigheid met Jira/Confluence wel erg … handig dus.

Iedere werkgever vraagt om teamgeist, wij hebben het echt nodig om succesvol te blijven. Onze nieuwe product owner past bij ons en lukt het prioriteiten en resultaten duidelijk te maken bij onze andere teams. Iedereen in Semmie denkt mee over Semmie dus dat vereist naast inspiratie ook organisatie.


In het kort

  • Enkele jaren ervaring in UX design, bij voorkeur in de consumentenmarkt.
  • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als Product Owner.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
  • Ervaring met - en zin in organiseren van werk tussen interne teams en externe partners, liefst Agile Scrum met Jira.
  • Ontwikkelen en onderhouden van technische kennis rond UX, app’s en API’s: beschikbare frameworks, tools en ontwikkelmethoden.


De baan

De functie is full-time, in een steeds bruisender wordend stukje Amsterdam (Zuid). We bieden marktconforme voorwaarden met daar bovenop de plechtige belofte dat we plezier gaan maken.


Reageren?

Graag! Als je naast je contactgegevens ook wat over jezelf aan ons kwijt kunt, beginnen we ons eerste gesprek een beetje voorbereid. Stuur een mail naar werken@semmie.nl.

Probeer Semmie uit

Je opent in 5 minuten online een rekening en vanaf €50 kun je ons al uitproberen. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

Nu starten
Risicoloos beleggen bestaat niet.
Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

© Semmie 2019. Kamer van Koophandel nummer 30226925. Wij zijn te vinden op Generaal Vetterstraat 75C, 1059 BT, Amsterdam.