Als onze nieuwe collega Front-end Developer help je Semmie om een nog beter platform te ontwikkelen voor onze klanten. En help je ons met de beste technieken een toegankelijk product te bouwen om beleggen zo simpel mogelijk te maken. Wij zijn het leukste en snelst groeiende platform voor online beleggen. Semmie bestaat speciaal voor mensen die wel willen beleggen, maar niet zo goed weten hoe..


Waarom jij belangrijk bent voor Semmie

We willen continu blijven verbeteren voor onze klanten en jij kan ons daarbij helpen! Jij bent van oorsprong front-end developer en hebt veel ervaring met Angular. Heb je ook al ervaring met NativeScript dan is dat een groot plus punt. Je wordt enthousiast van een dynamische omgeving waarin je ruimte hebt om te werken aan het uitbreiden en optimaliseren van het Semmie platform, samen met andere leden van het team.


Voldoe jij aan onze wensenlijst?

Geloof je ook in continu verder leren en groeien? Wij ook! Voel je daarom niet geremd om ook je interesse te laten blijken als je niet alle onderstaande skills bezit.

 • Je hebt hbo+ werk- en denkniveau
 • Je hebt brede kennis van HTML, CSS en Javascript
 • Je wilt jouw ervaring met Angular en/of NativeScript toepassen
 • Ook jij ziet ervaring met jQuery niet als ervaring met Javascript
 • Jij wordt enthousiast van alle nieuwe ontwikkelingen op front-endgebied
 • Je bent professioneel in je denken en doen
 • Je denkt Agile en kent Scrum als ontwikkelmethodiek
 • De voertaal is Nederlands, maar je spreekt en verstaat ook Engels
 • Jouw communicatie is zorgvuldig en helder
 • Ervaring met iOS en/of Android development is een pre
 • Ervaring met state mangement (Redux/NGRX) is tevens een pre


Dit is wat je bij ons gaat doen

Je draagt bij aan de doorontwikkeling van ons Semmie platform. Daarnaast denk je actief mee over de schaalbaarheid van onze front-end architectuur en kwaliteitsgericht bouwen. Het front-end team is nu nog klein dus dat betekent dat je veel inbreng hebt. Je werkt samen met 2 andere front-end developers, 2 back-end developers, 1 designer, een PO-er en de CPO van Semmie. Het front-end team zal in de nabije toekomst snel groeien.


Semmie gaat van start-up richting scale-up en we groeien hard. We verwachten van jou natuurlijk een pro-actieve houding en je bent bereid je handen uit de mouwen te steken. Er zijn bij ons kansen genoeg om jezelf verder te ontwikkelen!


Ons aanbod

Wij bieden je alles wat je nodig hebt voor deze uitdagende functie. Ook helpen we jezelf verder ontwikkelen. Denk aan een marktconform salaris, 10% van je werktijd voor opleiding en ontwikkeling en een omgeving waar je verder kan groeien en lachen met collega’s.


Reageren?

Graag! Als je naast je contactgegevens ook wat over jezelf aan ons kwijt kunt, beginnen we ons eerste gesprek een beetje voorbereid. Stuur een mail naar werken@semmie.nl.

Probeer Semmie uit

Je opent in 5 minuten online een rekening en vanaf €50 kun je ons al uitproberen. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

Nu starten
Risicoloos beleggen bestaat niet.
Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

© Semmie 2019. Kamer van Koophandel nummer 30226925. Wij zijn te vinden op Generaal Vetterstraat 75C, 1059 BT, Amsterdam.