Als onze nieuwe klantenservice medewerker hou jij je direct bezig met onze klanten en zorg je ervoor dat ze een fantastische ervaring hebben. Semmie is een online vermogensbeheerder met alle kennis van beleggen, zonder dure pakken en stropdassen. Ons doel is om beleggen zo simpel mogelijk maken voor onze klanten. Wij zijn het leukste en snelst groeiende platform voor online beleggen. Semmie is bijzonder gemakkelijk beleggen.Waarom jij belangrijk bent voor Semmie

Bij Semmie houden wij van onze klanten. Daarom werken we iedere dag aan een makkelijk en slim online platform. Om te zorgen dat onze klanten blij worden van Semmie zorgen we dat ook offline alles goed verloopt. Daarom zoeken we jou: een collega die onze klanten vrolijk én professioneel te woord staat, weet wat er speelt, begrijpt hoe de processen in elkaar zitten, in staat is om verbeteringen door te voeren en in staat is iedereen van de goeie informatie te voorzien. We zijn opzoek naar een aanpakker die niet bang is om met de voeten in de modder te staan. Je staat te springen om te beginnen met een uitdagende functie waar veel ruimte is voor eigen inbreng.


Dit is wat je bij ons gaat doen

Je checkt of alles goed gaat met onze klanten. Lukt het hen om een nieuwe rekening te openen, hebben we alle nodige gegevens ontvangen? Als we gegevens missen, vraag je ze op. Je helpt onze klanten. Voornamelijk via de chatfunctie, maar ook aan de telefoon en via de mail. Je signaleert waar het werk beter kan en komt met ideeën om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Samen met je collega’s vertegenwoordig je Semmie op beurzen. Je bent de (primaire) contactpersoon voor onze depotbank – de bank waar de beleggingsrekeningen van onze klanten staan. Bij Semmie gaan we verder. We verwachten van jou een flexibele houding en je bent bereid je handen uit de mouwen te steken. We staan nog aan het begin, daarom zijn er bij ons kansen genoeg om jezelf verder te ontwikkelen!


Wat jij in huis hebt

 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Je zoekt een fulltime baan waarin je veel kan leren
 • Enige kennis van beleggen is een dikke plus
 • Je hebt een vlotte babbel en spreekt goed Nederlands en vindt het leuk om met mensen in gesprek te gaan
 • Je bent erg service- en klantgericht
 • Je hebt goede administratieve vaardigheden en weet van aanpakken
 • Dit is wat je bij ons gaat doen


Over Team Semmie

Bij Semmie gaan we verder. We verwachten van jou een flexibele houding en je bent bereid je handen uit de mouwen te steken. We staan nog aan het begin, daarom zijn er bij ons kansen genoeg om jezelf verder te ontwikkelen!


Ons aanbod

Wij bieden je alles wat je nodig hebt voor deze uitdagende functie. Ook helpen we jezelf verder ontwikkelen. Denk aan een marktconform salaris, 10% van je werktijd voor opleiding en ontwikkeling, een omgeving waar je verder kan groeien en lachen met collega’s.


Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een mail met jouw motivatie en CV naar werken@semmie.nl.

Start nu met beleggen

Je opent in 5 minuten online een rekening. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

Basic

Vanaf €50

Alles om professioneel te beleggen


 • Duurzame beleggingsportefeuille
 • 0,7% fee per jaar (+0,24% fondskosten)
 • Automatische rebalancing
 • Dividend herinvestering
 • Dagelijks bereikbaar tot 22.00
Nu starten
Meer informatie
Premium

€25.000+

Nog meer service voor minder fee


 • Alle Basic features
 • 0,5% fee per jaar (+0,24% fondskosten)
 • Eigen contactpersoon
Nu starten
Meer informatie
Risicoloos beleggen bestaat niet.
Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

© Semmie 2019. Kamer van Koophandel nummer 30226925. Wij zijn te vinden op Generaal Vetterstraat 75C, 1059 BT, Amsterdam.