Privacy

Cookies en jouw gegevens

Als je gebruik maakt van de website van Semmie, bewaart Semmie een aantal van jouw persoonsgegevens en gegevens over het gebruik van de website. In beginsel bewaart Semmie alleen persoonsgegevens die je ons vrijwillig verstrekt, zodat Semmie contact met je kan opnemen of je nadere informatie kan verschaffen. Daarnaast wordt bij een bezoek van de website je IP-adres tijdelijk opgeslagen.


Uiteraard hecht Semmie veel belang aan de bescherming van jouw privacy en de veiligheid van jouw persoonsgegevens en zal Semmie de wettelijke vereisten uit de Wet bescherming persoonsgegevens naleven. Semmie zal door jou opgegeven persoonsgegevens nooit doorverkopen of verhuren dan wel op een andere wijze aan derden verstrekken.


Indien je dit wenst, heb je de mogelijkheid om je persoonlijke gegevens in te zien, te wijzigen dan wel te laten verwijderen. Mocht je hiervan gebruik willen maken, dan kun je dit per e-mail aan ons kenbaar maken.


Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die na een bezoek van de website op jouw computer, mobiele telefoon of tablet worden geplaatst. Een cookie onthoudt bepaalde gegevens, zoals de pagina’s van de website die je hebt bezocht. Er bestaan verschillende soorten cookies. Niet alle soorten cookies zijn privacygevoelig.


Functionele cookies

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren. Zonder deze cookies werkt de website niet of niet optimaal.


Analytische cookies

Analytische cookies houden de bezoekersstatistieken op de website bij. Zo krijgt Semmie een beter inzicht in het functioneren van de website. Deze cookies hebben nauwelijks gevolgen voor de privacy.


Tracking cookies

Dit zijn cookies die individueel surfgedrag bijhouden en een profiel van jouw opstellen.


De website van Semmie maakt alleen gebruik van functionele en analytische cookies. Semmie maakt daarbij gebruik van Google Analytics. Semmie heeft bij het instellen van Google Analytics voldaan aan de volgende voorwaarden:

  • Semmie heeft een bewerkersovereenkomst gesloten met Google;
  • De IP-adressen worden anoniem gemaakt, zodat gegevens nooit naar jou of jouw IP-adres te herleiden zijn;
  • Het account van Semmie is zo ingesteld, dat er geen gegevens worden gedeeld met anderen; en
  • Er wordt geen gebruik gemaakt van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.


Uitzetten en verwijderen cookies

Je kunt alle cookies (voor alle websites die je bezoekt) uitzetten, door in de instellingen van de internetbrowser aan te passen dat je alle cookies wenst te weigeren. Hierdoor kan het voorkomen dat bepaalde websites niet meer goed werken. De wijze waarop je cookies kunt verwijderen, hangt af van je internetbrowser. Raadpleeg desgewenst de ‘help-functie’ van je browser.


Cookie-instellingen van Google Chrome

Cookie-instellingen van Internet Explorer

Cookie-instellingen van Mozilla Firefox

Cookie-instellingen van Safari


Wijzigingen

Semmie is gerechtigd deze Privacyverklaring van tijd tot tijd aan te passen, zonder dat daartoe enige aankondiging is vereist.





semmie-tower

#thinkbigstartsmall

Nu starten