Wanneer je belegt maak je rendement op je inleg. Kies je ervoor om dit rendement te herbeleggen, dan kan je over dit rendement extra rendement maken. Dat noemen we het rendement-op-rendement effect.

Beleg je via dit principe dan treedt er een sneeuwbaleffect in werking waarbij hoe langer je belegt, hoe harder je beleggingen kunnen gaan groeien.

Dat rendement-op-rendement enorm krachtig is blijk wel uit het feit dat zelfs Einstein er lovend over sprak. Hij noemde het zelfs het achtste wereldwonder, en zei erover: “Hij die het begrijpt, verdient het. Hij die dat niet doet, betaalt het.”


Rendement-op-rendement in de praktijk:

Stel je opent een rekening en je stort €1.000. Je laat dit 30 jaar staan en je behaalt hier elk jaar 7% rendement op. Dan is die €1.000 na 30 jaar €7.612 waard. Wacht je nog eens 10 jaar dan is die €7.612 verdubbeld tot bijna €15.000. Na verloop van tijd versnelt de groei namelijk, wat betekent dat je investering in steeds kortere tijd kan verdubbelen, gewoon door gebruik te maken van de kracht van rendement-op-rendement. Let er wel op dat het beleggen blijft. Beleggen kent risico’s. Je beleggingen kunnen dus ook minder waard worden en niets is gegarandeerd.

Beleggen met Semmie

Semmie maakt beleggen makkelijk

Wij regelen het beleggingsgebeuren voor je. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het?

Start nu met beleggen

Je opent in 5 minuten online een rekening. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

Basic

Vanaf €50

Alles om professioneel te beleggen


  • Duurzame beleggingsportefeuille
  • 0,7% fee per jaar (+0,24% fondskosten)
  • Automatische rebalancing
  • Dividend herinvestering
  • Dagelijks bereikbaar tot 22.00
Nu starten
Meer informatie
Premium

€25.000+

Nog meer service voor minder fee


  • Alle Basic features
  • 0,5% fee per jaar (+0,24% fondskosten)
  • Eigen contactpersoon
Nu starten
Meer informatie
Risicoloos beleggen bestaat niet.
Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

© Semmie 2020. Kamer van Koophandel nummer 30226925. Wij zijn te vinden op Generaal Vetterstraat 75C, 1059 BT, Amsterdam.