Wanneer je belegt maak je rendement op je inleg. Kies je ervoor om dit rendement te herbeleggen, dan kan je over dit rendement extra rendement maken. Dat noemen we het rendement-op-rendement effect.

Beleg je via dit principe dan treedt er een sneeuwbaleffect in werking waarbij hoe langer je belegt, hoe harder je beleggingen kunnen gaan groeien.

Dat rendement-op-rendement enorm krachtig is blijk wel uit het feit dat zelfs Einstein er lovend over sprak. Hij noemde het zelfs het achtste wereldwonder, en zei erover: “Hij die het begrijpt, verdient het. Hij die dat niet doet, betaalt het.”


Rendement-op-rendement in de praktijk:

Stel je opent een rekening en je stort €1.000. Je laat dit 30 jaar staan en je behaalt hier elk jaar 7% rendement op. Dan is die €1.000 na 30 jaar €7.612 waard. Wacht je nog eens 10 jaar dan is die €7.612 verdubbeld tot bijna €15.000. Na verloop van tijd versnelt de groei namelijk, wat betekent dat je investering in steeds kortere tijd kan verdubbelen, gewoon door gebruik te maken van de kracht van rendement-op-rendement. Let er wel op dat het beleggen blijft. Beleggen kent risico’s. Je beleggingen kunnen dus ook minder waard worden en niets is gegarandeerd.

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

Investeer in jouw toekomst

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Binnen 5 minuten open je een beleggingsrekening en vanaf €500 start je al met beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening
Start met beleggen bij Semmie