Rendement & kosten

Onze duurzame portefeuille scoort niet alleen goed op het gebied van mens & milieu. Maar heeft ook zijn waarde bewezen als je kijkt naar de behaalde rendementen.  

Rendement en kosten

Geen verborgen kosten.
Wél een eerlijk rendement.

Geen verborgen kosten, maar één duidelijke fee. Semmie rekent een fee van 0,7% per jaar, exclusief 0,24% fondskosten. That’s it. Dus geen minimum bedragen, geen opzegkosten, geen performance fee, geen transactiekosten en geen kosten voor storten of onttrekken.

0.7

Kosten per jaar %

0.24

Fondskosten per jaar %

500

Minimale inleg €

1

Modelportefeuille

3

Risicoprofielen

7

Duurzame fondsen

Historisch rendement

Bekijk onze netto rendementen per profiel, de kosten zijn er al vanaf. Ga je rendementen vergelijken met andere aanbieders? Kijk dan altijd naar het netto rendement. Want dat is wat jij eraan overhoudt.

+

Meer uit jouw vermogen

Ga je beleggen voor een vaste periode of een specifiek bedrag? Download de app of gebruik de tool om te zien wat beleggen jou kan opleveren.

Bereken het zelf

Een rijbewijs of studie voor je kind. Wat jouw beleggingsdoel ook is, wij helpen je op weg.

FLOW OBJECT

De toekomst van je kinderen kun je niet voorspellen. Maar wat we achterlaten hebben we in de hand. Dat gaat verder dan je kind kunnen laten studeren en helpen starten. Het is ook zorg dragen voor een duurzame toekomst.

Beleggen op naam van je kind

Een kindrekening staat op naam van je kind. Jij bent de officiële vertegenwoordiger totdat je kind 18 jaar is.

Beleggen voor je kind

Met een rekening op je eigen naam bepaal jij zelf het moment waarop je kind een schenking ontvangt.

Beleggen voor de kleinkinderen

Als grootouder beleggen voor de kleinkinderen?
Lees meer over de mogelijkheden.

Beleggen voor je kinderen

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

Investeer in jouw toekomst

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Binnen 5 minuten open je een beleggingsrekening en vanaf €500 start je al met beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening
Start met beleggen bij Semmie