Gemaakt voor jou

24/7 inzicht en controle over je Semmie rekening!

Het Semmie dashboard - de app

Jij hebt de controle

Wij vinden dat je altijd de controle moet hebben over je geld. Jij bepaalt daarom of je geld wil opnemen of juist bijstorten. Er zijn geen verplichtingen en alles kun je zelf in je dashboard regelen.

Beschermd beleggen

Je geld is van jou, net als alle digitale informatie daarover. Daarom gebruiken wij voor de verbinding met je dashboard de sterkste vorm van SSL.

Overal online

Met je eigen Semmie dashboard kan je altijd en overal je rekening inzien. Check hoe je beleggingen het doen, lees alles over de fondsen die wij selecteren of leer meer over beleggen met onze kennisvideo’s.

Meerdere rekeningen

Makkelijk meerdere rekeningen aanmaken

Maak eenvoudig een rekening aan voor jezelf, je kind of je kleinkind. Wil je samen een rekening openen? Dat kan natuurlijk ook. Wil je een extra rekening openen? Helemaal goed en net zo eenvoudig.


“Super eenvoudig te openen. Het dashboard is helder en duidelijk, en daarnaast ook nog een plezier om naar te kijken.”

- Marleen, Leiden

Open eenvoudig meerdere Semmie beleggignsrekeningen
Altijd online

Track 24/7 jouw beleggingen en doel

Heb je een bepaald doel voor ogen? Een wereldreis of eerder met pensioen? Of wil je gewoon een bepaald bedrag opbouwen? Vul je doel in en wij laten je zien of je al lekker op weg bent.


“Het duidelijke dashboard is een groot voordeel, daarmee is zeer eenvoudig alles in te zien, oa in welke fondsen belegd wordt en wat het netto(! niet bruto) rendement is.”

- Leon, Ouddorp

Extra rendement

Boost je rendement met Semmie Boosters

Boosters. Dit zijn acties waarmee je korting of geldbedragen kan verdienen. Zo beleg je 3 maanden gratis als je een automatische incasso instelt. Of kun je €15 krijgen voor iedere vriend die via jou een Semmie rekening opent.


“Zonder inspanning kan je toch voor relatief weinig geld meespelen op de beurs. En met die boosters heb je best wat marge om te verliezen als je het klein speelt. Zo kan je eigenlijk niet echt verliezen”

- Rein, Haarlem

Automagisch

Periodiek beleggen met automatische incasso

Wil je iedere maand of ieder kwartaal een bedrag opzij zetten? Wij hebben dat heel makkelijk voor je gemaakt. In 2 klikken stel je je automatische incasso in en leg je zo periodiek een bedrag in.


“Snel en gemakkelijk beleggen dat is waar Semmie voor staat. Vragen worden persoonlijk en snel beantwoord. Ik stort elke maand een vast bedrag en ik heb verder geen omkijken naar mijn beleggingen. Top, ga zo door!”

- Jamie, Harmelen

Verstandig

Betaalverzoekjes: Slim extraatjes opzij zetten

Een etentje voorgeschoten? Of wil je een geldbedrag vragen als verjaarscadeau? Stuur eenvoudig betaalverzoekjes via Semmie. Het geld komt direct op je rekening en wij beleggen het automatisch voor je.


“Enthousiast over de boosters. Vooral het betaalverzoekje is een goeie manier om je geld direct in te leggen op je beleggingsrekening.”

- Anne, Apeldoorn

Wat levert het op

Het rendement bij Semmie

Bekijk ons historisch rendement. Benieuwd wat Semmie voor jou kan betekenen? Onze handige tool laat zien wat beleggen op basis van jouw persoonlijke wensen kan opleveren.

Bekijk het rendement

Probeer Semmie uit

Je opent in 5 minuten online een rekening en vanaf €50 kun je ons al uitproberen. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

Nu starten
Risicoloos beleggen bestaat niet.
Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

© Semmie 2019. Kamer van Koophandel nummer 30226925. Wij zijn te vinden op Generaal Vetterstraat 75C, 1059 BT, Amsterdam.