De overgang naar Semmie

Wat betekent deze stap voor mij als adviseur?

Met de overgang naar Semmie ontvang je toegang tot een nieuw adviseursportal. Hierin worden alle relaties met bijbehorende rekeningen overgezet, zodat inzicht in de portefeuilles blijft behouden. Daarnaast biedt het Semmie Adviseursportaal dezelfde mogelijkheid om eenvoudig voor (nieuwe) klanten een voorstel te maken voor een nieuwe rekening. Klanten accepteren het voorstel vervolgens door via de uitnodiging van een adviseur de rekening te controleren en akkoord te geven in de Semmie omgeving.


Kosten en vergoeding

Semmie biedt klanten die via een tussenpersoon een rekening afsluiten een lagere beheerfee aan van 0,65% per jaar. Als adviseur heb je daarnaast dezelfde mogelijkheden als voorheen om een vergoeding te berekenen aan de klant. Bijvoorbeeld een vast bedrag of percentage per jaar.


Wijzigingen klant

Voor de klanten zelf gaat er ook het een en ander wijzigen. Zij worden klant van Semmie en kunnen profiteren van een uitbreiding van de service. Zo krijgt de klant toegang tot een zeer gebruiksvriendelijke beleggingsapp en per rekening de keuze om te beleggen in één van de twee (duurzame) modelportefeuilles.


Op de hoogte blijven

Via diverse nieuwsbrieven blijven we je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. In de tussentijd verwijzen we je ook graag door naar de Support omgeving voor klanten met een Dexxi-rekening. Deze informatie geldt dus ook voor klanten die via een tussenpersoon een Dexxi-rekening hebben afgesloten.

Antwoord op je vraag niet gevonden? Vraag het gerust via de chat.

Open de chat