Werking Semmie Adviseursportaal

Hoe personaliseer ik een beleggingsvoorstel?

Binnen het Semmie Adviseursportaal is het mogelijk om een beleggingsvoorstel te personaliseren. Bij het aanmaken van een nieuw voorstel heb je namelijk de optie om een eigen introductie toe te voegen aan het voorstel.

Met deze functionaliteit kun je de gemaakte afspraken op papier zetten of de cliënt meer informatie geven over de gemaakte keuzes.


Zo voeg je een persoonlijke introductietekst toe:

Wanneer je een nieuw voorstel aanmaakt en alle gegevens hebt ingevuld, heb je onderin het scherm de mogelijkheid om een persoonlijke introductietekst toe te voegen. Dit bericht wordt altijd automatisch door jou als adviseur ondertekend. Op de introductiepagina van het beleggingsvoorstel wordt ook automatisch een logo ingevoegd.

Het is ook mogelijk om een handtekening toe te voegen: mocht je een digitale handtekening hebben, dan kun je deze uploaden. Klik hiervoor op het 'tandwieltje' in de taakbalk aan de linkerkant van het scherm. Hiermee ga je naar het Instellingen-menu. Druk vervolgens op 'Introductietekst'. Bij handtekening kun je nu een afbeelding toevoegen. Heb je nog geen digitale handtekening? Maak deze dan eenvoudig aan via een online tool. Let op: voeg hier geen logo toe. Deze wordt al automatisch aan de introductie toegevoegd.

Op de pagina waar je de handtekening uploadt, kun je ook een algemene introductietekst toevoegen. Deze hoef je vervolgens in een nieuw voorstel alleen nog aan te passen naar het gehouden adviesgesprek.

Wanneer je vervolgens tevreden bent over het voorstel, kun je deze downloaden en naar de cliënt versturen.

Antwoord op je vraag niet gevonden? Vraag het gerust via de chat.

Open de chat