Algemene informatie

Wat is de doelstelling van Semmie?

De financiële wereld wint over het algemeen niet de schoonheidsprijs als het gaat om transparantie en vernieuwing. Het draait vooral om geld. Maar wij geloven dat winst niet hetzelfde is als winnen. Want bouwen aan een financiële toekomst kan ook anders. Op een positieve manier en voor iedereen toegankelijk.

Daarom kiezen we bij Semmie alleen voor duurzame aandelen- en obligatiefondsen. Met ons digitale platform maken we het op een laagdrempelige manier mogelijk om serieus aan de slag te gaan met je financiële doelen. Of men nu een young professional, ondernemer, ouder of grootouder is.

Door de minimale inleg te verlagen, zetten we de deur naar hoger rendement open. Door mensen te informeren, in plaats van ze te verdrinken in kleine lettertjes, maken we hun investeringen transparanter. En door ons te focussen op duurzame beleggingen in plaats van op generieke ‘huisfondsen’, geven we onze klanten toegang tot kwalitatieve, betrouwbare beleggingen

Ook geloven we niet in verborgen percentages en geheime agenda’s. Onze tarieven zijn van tevoren altijd helder. En daarnaast maakt onze liefde voor technologie het mogelijk om iedere belegger professionele controle over hun portefeuille te geven. Semmie biedt 24/7 toegang tot beleggingen, de flexibiliteit om altijd iets te kunnen aanpassen en vriendelijk, rechtdoorzee support wanneer dat nodig is.

Wij omarmen beleggen zoals het bedoeld is. Beleggen met lange-termijn-doelen, een risicomijdend beleggingsbeleid en gericht op een steady rendement. Semmie vindt dat iedereen moet kunnen beleggen, ongeacht kennis of budget.

Wil je meer info over Semmie? Neem dan een kijkje op semmie.nl

Antwoord op je vraag niet gevonden? Vraag het gerust via de chat.

Open de chat