Algemene informatie

Wat zijn de voordelen van een samenwerking met Semmie?

Bij Semmie kunnen beleggers hun vermogen laten groeien zonder actief te handelen. Ze profiteren van beleggingsexpertise en een gebruiksvriendelijk online platform. Semmie maakt beleggen eenvoudig, transparant en kostenefficiënt.

Als adviseur geniet je van meerdere voordelen, waaronder:

  • Verbeterde klantervaring: Semmie biedt diverse rekeningen (bijvoorbeeld persoonlijk, lijfrente en kindrekeningen) aan zodat je optimaal kunt inspelen op klantbehoeften. Bovendien kan een rekening binnen 5 minuten geopend worden.
  • Competitieve tarieven: Semmie biedt concurrerende prijzen, waardoor jij en je cliënten profiteren van aantrekkelijke beheerkosten en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • Tijdsbesparing: Semmie kan je helpen om tijd te besparen door veel taken te automatiseren. Het openen van een rekening verloopt eenvoudig en snel, er wordt automatisch een beleggingsplan gegenereerd en de cliënt wordt maandelijks automatisch op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op de financiële markten.
  • Kennisuitbreiding: Semmie biedt adviseurs toegang tot een breed scala aan kennis en informatie die je kunt gebruiken om je cliënten beter van dienst te zijn. Denk bijvoorbeeld aan ons Magazine, of aan onze maandelijkse nieuwsbrieven boordevol waardevolle informatie waar je gebruik van kunt maken. Deze service helpt je om je expertise te vergroten en je cliënten nog beter van dienst te zijn.

Antwoord op je vraag niet gevonden? Vraag het gerust via de chat.

Open de chat