Ondersteuning

Welke dienstverlening mag ik verwachten van Semmie?

Als adviseur kun je bij Semmie rekenen op uitgebreide en hoogwaardige dienstverlening, gericht op het optimaliseren van de beleggingservaring voor jou en je cliënten. Semmie biedt diverse mogelijkheden om je rol te vergemakkelijken en je cliënten te helpen hun financiële doelen te bereiken.

Duurzaam beleggen is een kerngebied bij Semmie. Onze portefeuilles bestaan uit zorgvuldig geselecteerde duurzame beleggingsfondsen op basis van ESG-criteria. Hierdoor investeren je cliënten in bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid, wat financieel rendement en positieve impact combineert.

We streven er daarnaast naar om altijd helder en transparant te zijn, zowel in onze communicatie als in onze kostenstructuur. Semmie kent geen verborgen kosten. We rekenen één all in beheerfee, exclusief de fondskosten die al in het rendement verwerkt zijn. Zodoende ben je in staat om je cliënten duidelijk inzicht te geven in de financiële aspecten van hun beleggingen.


Persoonlijke aandacht

Naast de financiële aspecten legt Semmie sterk de nadruk op persoonlijke aandacht. We begrijpen de uniekheid van elke cliënt, met hun eigen financiële doelen en situaties. Ons team van deskundige adviseurs staat klaar om te ondersteunen via chat, e-mail en telefoon, om het beleggingsproces te vereenvoudigen.

Voor financieel adviseurs biedt Semmie nog extra voordelen. We hebben het onboardingproces zo ingericht dat deze intuïtief en efficiënt werkt: in 5 minuten is een beleggingsrekening al geopend. Bovendien heeft Semmie veiligheid hoog in het vaandel staan. Zo gebruiken we de gegevens van cliënten alleen voor specifieke doeleinden waar ze vooraf mee akkoord gaan. Om de beleggingen te beschermen heeft Semmie een bewaarinstelling opgericht: de Stichting Bewaarinstelling Semmie. Het doel van deze bewaarinstelling is om jouw vermogen te scheiden van dat van Semmie.

Samengevat is Semmie een waardevolle partner voor financieel adviseurs. Duurzaam beleggen, transparante kosten, persoonlijke aandacht en praktische tools ondersteunen je rol effectief en bouwen aan financiële toekomst.

Antwoord op je vraag niet gevonden? Vraag het gerust via de chat.

Open de chat