Je overgang naar Semmie

Wat moet ik zelf doen?

Bij de overgang naar het Semmie platform vragen we je om een aantal gegevens te controleren en aan te vullen. Daarnaast is het van belang dat je een eventuele periodieke bankoverboeking wijzigt of een automatische incasso instelt. Wanneer je account geactiveerd kan worden laten we je dit via de e-mail weten.

In vijf stappen lichten we de overstap naar het Semmie platform toe.


Stap 1: Stel een wachtwoord in om je account te activeren

Om veiligheidsredenen kunnen we je wachtwoord niet overzetten. Om toegang te krijgen tot je nieuwe Semmie Account en daardoor ook tot je beleggingen, is het belangrijk dat je een nieuw wachtwoord instelt wanneer je een uitnodiging per e-mail van Semmie ontvangt. Wanneer je je wachtwoord hebt ingesteld, vragen we je om je account te valideren via een SMS-bericht. Die SMS sturen we naar het telefoonnummer dat bekend is bij Dexxi. Ontvang je geen SMS? Neem dan contact op met de klantenservice van Semmie. We zijn via de chat 7 dagen per week van 08:00 tot 22:00 uur beschikbaar.


Stap 2: Controleer je gegevens

Je gegevens, zoals bekend bij Dexxi, worden overgezet naar Semmie. Om er zeker van te zijn dat deze gegevens nog up-to-date zijn, vragen we je vriendelijk om de vooraf ingevulde gegevens aandachtig te controleren, en waar nodig aan te vullen.


Stap 3: Vul je beleggersprofiel in

Om te blijven beleggen op de manier die bij je past, is het van belang dat je beleggersprofiel up-to-date is. We vragen je daarom je beleggersprofiel in te vullen, zodat we niet met te veel of te weinig risico voor je beleggen. Daarmee blijven we ook voldoen aan onze wettelijke verplichting en is het nodig om deze stap volledig te doorlopen om toegang te krijgen tot je rekening(en).


Stap 4: Vul je duurzaamheidsvoorkeur in

Tijdens stap vier vragen wij je naar je duurzaamheidsvoorkeur. Na deze korte vragenlijst is er direct mogelijkheid om te kiezen in welke modelportefeuille je wilt gaan beleggen.


Stap 5: Stel per rekening een doel in

Het Semmie platform biedt de mogelijkheid om te monitoren of je op koers bent om je beleggingsdoel te behalen. Stel daarom per rekening je doel in en eventueel een automatische incasso. Met het instellen van een incasso beleg je tevens 3 maanden zonder beheerfee.

Antwoord op je vraag niet gevonden? Vraag het gerust via de chat.

Open de chat