Over Semmie

Welke communicatie kan ik vanuit Semmie verwachten?

De meest belangrijke communicatie ontvang je in de inbox van je Semmie Account. Wanneer je risicoprofiel gewijzigd is, er een portefeuillewijziging plaatsvindt of er is een bericht over de dienstverlening: in je inbox ontvang je hier bericht over. Vaak ondersteunen we een inboxbericht met het versturen van een e-mail.

Je persoonlijke inbox vind je door in te loggen, naar je ‘Account’ te gaan, en door vervolgens naar je ‘Inbox’ te gaan.

Daarnaast stuurt Semmie maandelijks twee typen nieuwsbrieven uit: de Marktupdate en de Semmie Update. De Marktupdate ontvang je de eerste werkdag van iedere maand. In deze nieuwsbrief delen we de belangrijkste ontwikkelingen in de financiële wereld van de afgelopen maand. We delen ook informatie over de ontwikkeling van onze portefeuilles, het presteren van verschillende sectoren en geven we achtergrondinformatie over de fondsen waar we in beleggen.

In de Semmie Update geven we je een overzicht van onze meest gelezen artikelen van de afgelopen maand. Via de Semmie Update houden we je daarnaast op de hoogte van vernieuwingen binnen Semmie en delen we de beste tips om jou financieel slimmer te laten worden.

Ook verstrekken we ieder kwartaal per rekening een rapportage waarin de kosten, het rendement, de posities en transacties overzichtelijk worden samengevat.

Antwoord op je vraag niet gevonden? Vraag het gerust via de chat.

Open de chat