Semmie's beleid

Waar belegt Semmie in?

Wanneer je bij Semmie belegt, kies je voor één van onze drie modelportefeuilles: Solid, Smart of Sustainable. Alle drie de portefeuilles hebben hun eigen karakteristieken en specifieke fondsen.

Maar ongeacht voor welke portefeuille je kiest, onze focus is om jou te helpen je financiële doelen te bereiken. Of je nu belegt voor je pensioen, vermogensbehoud, de toekomst van je kinderen, of als reserve, onze portefeuilles zijn zo opgebouwd dat ze streven naar een stabiel rendement op de lange termijn, zodat je je doelen kunt bereiken.

Semmie belegt voor het overgrote merendeel in ETF's in haar modelportefeuilles. Dit heeft meerdere voordelen, waaronder brede spreiding, lage kosten en ruime keuze. Daarnaast zijn ETF's zeer verhandelbaar, wat betekent dat orders snel kunnen worden verwerkt en dat er op de dag zelf nog geïnvesteerd kan worden. Dit in tegenstelling tot beleggingsfondsen, waarbij er bijvoorbeeld maar één keer per dag gehandeld kan worden. Het gebruik van ETF's stelt Semmie ook in staat om sneller uit te betalen aan haar klanten dan wanneer er bijvoorbeeld in beleggingsfondsen zou worden belegd.

Om een evenwichtige verdeling van je beleggingen te waarborgen, zorgen we ook voor een goede spreiding van je beleggingen over verschillende bedrijven en sectoren. Door deze spreiding verminderen we het risico op koersdalingen, omdat een minder gunstige situatie bij een enkel bedrijf minder invloed heeft op het geheel wanneer je in meerdere bedrijven belegt.


Onze Solid portefeuille bestaat uit de volgende fondsen:


Onze Smart portefeuille bestaat uit de volgende fondsen:


Onze Sustainable portefeuille bestaat uit de volgende fondsen:


Meer over onze modelportefeuilles en beleggen bij Semmie lees je op deze pagina.

Antwoord op je vraag niet gevonden? Vraag het gerust via de chat.

Open de chat