Een rekening openen

Ik heb al een rekening bij Semmie en ik wil er nog één openen, hoe werkt dat?

Je kan heel eenvoudig en kosteloos een extra rekening voor jezelf, je kind of bijvoorbeeld je kleinkind openen.

Je opent een rekening door in te loggen op je dashboard. Dit kan via de app of via mijn.semmie.nl. Log je in via de app klik dan op het plus-teken onderaan je dashboard. Doe je het via de browser? Log ook dan in en klik op de knop "Nieuwe rekening" rechtsboven in je dashboard.

Antwoord op je vraag niet gevonden? Vraag het gerust via de chat.

Open de chat