Dashboard

Wat zie ik als de rekening voor m'n kleinkind is geopend?

Bij het openen van de rekening voor je kleinkind heb je een account aangemaakt op je eigen naam. Hiermee kun je altijd inloggen in je persoonlijke dashboard.

Nadat een van de ouders de verschillende aanvullende gegevens heeft ingevuld, gaat Semmie aan de slag met het openen en activeren van de rekening. Na het activeren van de rekening kunnen we gaan beleggen voor je kleinkind. Gedurende het gehele proces heb je toegang tot je persoonlijke dashboard en hier zie je het verloop van de aanvraag. Na het activeren van de rekening kun je verschillende zaken inzien in het dashboard.

Het belangrijkste is het inzien van de portefeuille. Hier zie je het verloop van de portefeuille en welke stukken we voor je hebben aangekocht.

Naast het inzien van de portefeuille, heb je de mogelijkheid een eenmalige storting te doen via iDEAL en is het mogelijk een automatische incasso in te stellen op de rekening.

Met de automatische incasso machtig je Semmie om iedere maand een vast bedrag van je rekening te incasseren. Door deze regelmatige manier van inleggen is jouw portefeuille meteen minder gevoelig voor koersschommelingen én ben je minder afhankelijk van het juiste instapmoment.

Kortom, het dashboard is de plek waar je alles kunt inzien en raadplegen.

Antwoord op je vraag niet gevonden? Vraag het gerust via de chat.

Open de chat