Dashboard

Wat zie ik als de rekening voor m'n kleinkind is geopend?

Bij het openen van de rekening voor je kleinkind heb je een account op je eigen naam aangemaakt, waarmee je te allen tijde kunt inloggen op je persoonlijke dashboard.

Nadat een van de ouders de verschillende aanvullende gegevens heeft ingevuld, gaat Semmie aan de slag met het openen en activeren van de rekening. Zodra de rekening is geactiveerd, kunnen we beginnen met beleggen voor je kleinkind. Gedurende het gehele proces heb je toegang tot je persoonlijke dashboard, waarop je het verloop van de aanvraag kunt volgen. Na activering van de rekening kun je verschillende zaken inzien via het dashboard.

Het belangrijkste onderdeel is het bekijken van de portefeuille, waarin je het verloop van de portefeuille kunt zien en welke effecten we voor je hebben aangekocht.

Naast het bekijken van de portefeuille, heb je de mogelijkheid om een eenmalige storting te doen via iDEAL, en kun je een automatische incasso instellen voor de rekening.

Met de automatische incasso machtig je Semmie om elke maand een vast bedrag van je rekening af te schrijven. Door deze regelmatige manier van inleggen is je portefeuille direct minder gevoelig voor koersschommelingen en ben je minder afhankelijk van het juiste instapmoment.

Kortom, het dashboard is de plek waar je alles kunt inzien en raadplegen.

Antwoord op je vraag niet gevonden? Vraag het gerust via de chat.

Open de chat