Gegevens wijzigen

Ik ga verhuizen. Hoe kan ik dat doorgeven?

Als je gaat verhuizen en dus een nieuw adres krijgt kan je dat doorgeven via je dashboard. Log in dan in via de app en klik rechtsboven op het ronde icoontje. In het menu “Jouw gegevens” kun je makkelijk en snel je nieuwe adres doorvoeren. Wil je je adresgegevens wijzigen via de browser? Dan kan dat door naar Account' te gaan en vervolgens naar 'Jouw gegevens'.

Antwoord op je vraag niet gevonden? Vraag het gerust via de chat.

Open de chat